Reply To: Odg: Islamsko poimanje međunarodnog poretka

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Islamsko poimanje međunarodnog poretka Reply To: Odg: Islamsko poimanje međunarodnog poretka

#8244
AvatarAnonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=2576 wrote:

Interesantno predavanje šejha Imrana Huseina hafizahullah u mesdžidu Šah Alam u Maleziji, na temu Islamsko poimanje međunarednog poretka….iako predavanje traje malo duže, vrijedi pogledati.

O ovom čovjeku je već bilo riječi na ovom forumu. Prosto je nevjerovatno koliki je ovo majstor u obmanjivanju masa (namjerno ili nenamjerno)! Njegov govor je tako ubjedljiv, prosječnom čitaocu se čini da su riječi Imrana Huseina citati iz Kur'ana, jer su toliko ubjedljive.

Poslušah prvih 11 minuta ovog govora. Zaista “impresivno”, nema šta. Čovjek o Rusiji govori kao o Rumu, a zaboravlja da su Rum koje spominje Poslanik sasvim drugi narod o Rusa. Rusi su u vrijeme Poslanika saws bili divljačko pleme, a ovaj ih učini Ruumom.

I pazite sada, “islamske zemlje” sklapaju sporazum sa Rumom, tj. Rusijom!!! U prvom redu, Imran spominje Iran kao islamsku zemlju koja sklapa ugovor sa Rumom, tj. navodnom Rusijom. Pa onda kaže da i Pakistan ide tim putem. Žalosno! Čak spominje “negativnu ulogu” Turske u svrgavanju monstruma Gadafija, a i tursku pomoć NATO-u da svrgne “islamski režim” šijitskog vampira Asada. Zaista žalosno! Ispade da je sirijski narod u stvari cionistički sluga, kojeg cionisti koriste kako bi uklonili “islamski režim” šijitskog krvoloka Asada.

Iz svega se da zaključiti da Imran ne poznaje OSNOVE islama, niti zna da napravi razliku između imana i širka, niti između Allahovih prijatelja i Allahovih neprijatelja! Od kada to šiitski režim Irana koji je sklopio ugovor sa “Ruumom” postade dio ummeta i obistinjenje hadisa o ugovoru sa Rumom? I pakistanska šijitsko-ahmedijska vlada također!! Čak i sirijski šijitsko-alevijski koljač Asad!!!!

Najnoviji članci

Pagansko pleme u Maliju počinilo novi masakr nad muslimanima

0
Najmanje 31 osoba ubijena je u petak u napadu na selo Ogossagou, u kojem je prošle godine ubijeno više od 150 civila, potvrdila je...

Pratite nas na Facebooku

5,587LikesLikes