Reply To: Odg: Kafiri uznemireni – sporna besplatna podjela Kur'ana

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Kafiri uznemireni – sporna besplatna podjela Kur'ana Reply To: Odg: Kafiri uznemireni – sporna besplatna podjela Kur'ana

#7787
AvatarAnonimno
Neaktivan

Iz ovog teksta i drugih koji su slični, je jednostavno za razumiti da uvijek kada govoriš ili ispovjedaš Islam po Kur'anu i Sunnet i onako kako su ta dva izvora razumili svi ashabi i učene generacije poslije njih, a da je to oprečno željama drugih, postaješ njima opasan i kao poklon budeš etitketiran nekim masnim pseudonimom koji će imati psihološki uticaj na druge koji se usude biti muslimani i u praksi.

[attachment=85]3_98.png[/attachment]
Reci: “O sljedbenici Knjige, zašto u Allahove dokaze ne vjerujete kada je Allah svjedok svega što radite?”

[attachment=86]3_99.png[/attachment]
Reci: “O sljedbenici Knjige, zašto onoga koji vjeruje – od Allahove vjere odvraćate, nastojeći da je krivom prikažete, a znate da je istina? A Allah motri na ono što radite!”

[attachment=87]3_100.png[/attachment]
O vjernici, ako se budete pokoravali nekim od onih kojima je data Knjiga; oni će vas, nakon što ste prihvatili pravu vjeru, ponovo vratiti u nevjernike.

98-100:3 Ali imran

Najnoviji članci

Vjerničko oružje u borbi protiv šejtana

0
Prvo: Oprez Šejtan je vješti prljavi neprijatelj koji se trudi da zavede Ademovo potomstvo. Onoliko koliko budemo poznavali ovog neprijatelja, njegove ciljeve, sredstva i puteve...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes