Reply To: Odg: Kako je špijun Suljo Bahtić ohalalio špijuniranje za tagute

#6687
Anonimno
Neaktivan

Polat-Alender post=860 wrote: Prije svega od ahlaka muslimana je da razgovor započnu sa Es-Selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu, posebno me čudi za ove internet mudžahide da ne nazivaju selam,

Pa što ti nisi započeo sa selamom? Druge savjetuješ, a sam ne prakticiras. A zašto li se pozivaš na ahlak??

jer ipak samo su oni upravu a svi ostali muslimani su u zabludi…

Ovo već viđeno na ihvanijskim i murdžijskim forumima. Kada sektašima ponestane argumentacije, onda to nadoknade pričama o ahlaku i ispraznim optužbama.

Iskreno, mislim da portal islam-iman.com, ima veliku popularnost među Bošnjacima kako u BiH tako i šire…

Islam-iman ima velike resurse i mnogo ljudi koji rade za taj portal, a kako i neće kada špijunske službe daju i kapom i šapom samo da se propagira zabluda. No, sarajevo-x ima bar 10 puta više posjeta, pa hoćemo li reći da su oni jos više u pravu od vas? Jadna li je logika kojom se služite. Ovdje nije tema posjećenost Suljinog sajta već njegov murtedluk i špijunske rabote, tako da ti, s obzirom da nisi imao nikakav dokaz kojim bi opravdao Sulju (možda sebe lično) onda si posegao za “krunskim dokazima”.

Također vidim da gore navedeni portal posječujete i vi redovno te pratite serijali što me posebno obradovalo 🙂

I treba da te “raduje”, jer mi pomno pratimo aktivnosti svakog špijuna i upozoravamo na njih.

Znam da je vecina vas koji ste komentarisali ovu fetvu, iz Sandžaka, tako da vam vrlo lahko mogu poslati jednu ekipu specijalaca, a vjeruj da specijalci dobro surađuju sa MUP-om RS-e, tako da vas mogu locirati za 10 min. :))) Vidim da mnogo lupate.

Mi ne sumnjamo da Suljo ima jake veze u raznim MUP-ovima, nakon što je raskinuo vezu sa Allahom, ostalo mu je da gradi tagutske veze.

Što rekao naš uvaženi prof. dr. Šefik Kurdić, nije nam dovoljno što smo daije, sad hoćemo da budemo i kadije. :))) Štaš’ tekfirovska posla, nemaju pametnija posla nego da raspravljaju o drugim ljudima,

Znamo da biste vi voljeli da mi raspravljamo o sunnetima abdesta, a vas ostavimo na miru. Međutim, mi vas nećemo ostaviti na miru, sve dok vi ne prestanete da špijunirate muslimane i radite za kafire, blateći u isto vrijeme sljedbenike sunneta i mudžahide. Ako si primjetio, Suljo je bio objavio desetine tekstova protiv mudžahida i ehli sunneta, pa sam ja tek objavio tekst o Sulji. Dakle, on je taj koji je “raspravljao o drugim ljudima”, a mi samo branimo čast muslimana i mudžahida koju je oskrnavio špijun Suljo.

a toliko imaju svojih grešaka, upr. greška jedino ste vi upravu a svi ostali su u zabludi 🙂

Mogao si staviti 10 znakova osmjeha, tako bi dodatno pojačao ovaj “neoborivi dokaz”. Kao što rekoh, interesantna je činjenica da nam naši oponenti često ovo “naturaju na nos” u momentu nedostataka dokaza.

Pošto kažeš da nema šeriatske države, preporučujem vam da rezervišete 2-3 duluma zemlje na mjesecu i povedete svoje prijatelje kako bi i oni uzeli koji dulum, da mogu uzgajati ovce, jer iskreno ništa drugo vam i ne pristaje :))) .

Čuvanje sitne stoje je praksa Allahovih poslanika i mi protiv toga nemamo ništa. Složićeš se sa nama, čuvanje ovaca je sigurno bolje od špijuniranja muslimana i njihova ezijećenja.

Vjerovatno, ste svi završili neki od šeriatskih fakulteta pa tako olahko sebi dajete za pravo da komentarišete i tumačite propise islama :)))….

Mi ne komentarišemo niti tumačimo propise islama. Zar reći da je Suljo špijun po tebi tumačenje propisa??? Čovjek sam priznao da je bio špijun, i sad smo mi tekfirovci što kažemo da je Suljo priznao da je bio špijun?

Mjesto što gubite vrijeme na komentare bolje bi vam bilo da proučite stranicu Kur'ana ili ako ništa da spavate.:)

Ako za tebe nije gubljenje vremena da braniš špijuna, što bi za nas bilo gubljenje vremena da upozoravamo na ovog špijuna?

U svakom slučaju što se prije vratite u realnost, bit’ će vam lakše….

Kamo sreće kada biste se vi vratili u realnost islama!

P.S. Na poklon od mene dobijate par junica 🙂

A ti mu dođeš kao rasplodni bik ili šta već?