Reply To: Odg: Kako je špijun Suljo Bahtić ohalalio špijuniranje za tagute

#6717
Anonimno
Neaktivan

FFORI post=891 wrote: BISMILLAH brata ogovarate, a ne dajete dokaze…

Dokazi su dati, šta još želiš. Suljo je bio i ostao špijun. Ako sumnjaš idi u mesdžid Tewhid, naći ćeš tamo bar 10 svjedoka koji će ti posvjedočiti da su lično od Sulja čuli priznanje da je špijunirao. Osim toga, čak i da nije bio špijun, njegova akida je džehmijska, a džehmije nisu muslimani. Ovo možeš provjeriti u mom ranijem postu gdje sam objavio screenshot sa Suljovim komentarom i definicijom tekfira, gdje se jasno vidi da je čovjek džehmija u akidi.

neka se boje Allahove kazne za one koji sumnjaju…

Treba da se bojiš Allaha jer su ti dokazi izneseni a ti još sumnjaš!

islamski web-portal http://www.islam-iman.com, jedna je od najposjećenijih islamskih portala u Bosni, i sarajevo-x nema 10 puta više posjeta, neko 2x više posjeta,tako da nemojte lupati u prazno, već provjerite informacije..;),

Kako da ih provjerimo? Daj nam screenshot od C-Panel statistike islam-iman i sarajevo-x sajta. Do skora je islam-iman. com imao lažni brojač na sajtu, koji je prikazivao 3-5 puta više posjeta, tako da taj brojač nije mjerodavan (Suljo se na sve moguće načine potrudio da obamanjuje ljude, u čemu je dosta uspio, pogotovo kod džahila i neukih).

kažete da islamski web-portal islam-iman, nije “muslimanski”,subhanAllah, tamo se onda “sigurno” priča o kršćanstvu, i vjerovatno smatrate i njihov you tube channel, injihovu najmasovniju proizvodnju islamskih video klipova u Bosni također nemuslimanskom?

Da islam-iman. com govori o kršćanstvu je mnogo bolje nego ono što sada radi. Kada bi govorio samo o kršćanstvu muslimani ga ne bi posjećivali, pa bi bili sačuvani zla ovog sajta. Ovako, Suljo, kao i svi drugi špijuni i zabludjeli pozivači u Džehennem, miješa istinu sa zabludom, pa muslimani sebebom istine prihvate i zabludu. Ti si primjer toga.

a danas je džumhur bosanske uleme na strani ovog sajta, krenući od samo Reisa koji je pročitao više knjiga nego što su mnogi od nas i vidjeli a kamo li pročitali,

Bosanske uleme!!!??? Nisam znao da u Bosni ima uleme, a ti očigledno ne znaš definiciju pojma “alim”. Reis? Jel to onaj što je tražio da se sagradi kip predvodniku kufra i zablude – papi? Kome je ovaj čovjek reis, neka počne učenje islama od ilmihala.

ali et opet sebi neki džahili daju za pravo da ga tekfire..

Ko ga tekfiri i zbog čega? Znaš li zbog čega ga tekfire oni koji ga tekfire. Ovo mi obavezno odgovori.

neka vam je Allah na pomoći..wallahi mi je srce puno tuge kada gledam vas kako ne razmišljate,i kako slijepo slijedite neke stvari, čisti taklid koji ISLAM odbacuje

Ko slijepo slijedi i koga? Pa ja sam iznio dokaze, ti ih slobodno provjeri. Prvo pitaj Sulju i zakuni ga ALlahom da ti istinu kaže da li je špijunirao. Vjerujem da će ti sam priznati da je špijunirao, jer ima previše dokaza da bi to sakrio. Samo će vjerovatno to upakovati u lijep celofan, kako bi ti to lakše progutao. Osim toga, pogledaj moj prethodni post sa screenshotom ili idi na suljov sajt i sam provjeri tekst i džehmijsku definiciju tekfira, gdje Suljo jasno ispoljava svoje džehmijske nevjerničke stavove u ubjeđenju.
Kada sve to provjeriš, shvatićeš da si ti taj koji je mukallid i koji slijepo slijedi!