Reply To: Odg: Kako je špijun Suljo Bahtić ohalalio špijuniranje za tagute

#6722
Anonimno
Neaktivan

Es Selamu alejkum

Zelim uputiti dobronamjeran savjet svima onima koji bracu optuzuju za sumnjicenja i govor bez dokaza.

U Ime Allahovo trazim od vas (pricuvajte se tezine mog zahtjeva, tj Velicine Onoga u Cije Ime trazim, ako vjerujete u Allaha i Sudnji dan) da prije nego istipkate i jedno slovo u smjeru optuzbe brace za neosnovana sumnjicenja, prvo odete do dzemata shejha Porce Muhammeda i pitate o doticnom.

Propaganda koja se vrsi protiv muslimana na stranici islam-iman (ili bilo kojoj drugoj ili drugom mjestu) i od strane svih muslimana bolesnih srca, nece moci preci granice koje je Allah postavio, a urednik ce biti kaznjen za svako objavljeno slovo, kao i oni koji na osnovu sumnjicenja prozivaju imena brace i sestara da cine ili u najmanju ruku podrzavaju maloumna djela, i tako svojim sumnjicenjima bivaju uzrokom da braca i sestre ni krivi ni duzni bivaju uznemiravani od strane vlasti.

Ako te proste dushe ne zele da pomognu i podrze osnivanje i funkcionisanje jedne islamske zajednice koja sherijat sprovodi u skladu sa mogucnostima kafirske drzave u kojoj jeste, (dakle ni jednom rijecju niti djelom ne ide protiv zakona te drzave), nego naprotiv cine otvoreni zulum saljuci neprijatelje jedne takve zajednice na nju, neka se pripreme za dan koji je tu, iza ugla, dan Sudnji. A nece se moci pripremiti sem onim sto ce ih u vatru strovaliti. Jer je ona kazna za prestupnike (medju muslimanima, posto je ovo nesloga izmedju dvije skupine muslimana)

Maoca niti je ekstremisticka niti je teroristicka niti je izolovana. Sve navedene epitete je dobila od prostih dusha koje se jos nikad nisu udostojili posjetiti makar na jedan dan do sada mnogobrojne visednevne seminare odrzane u tom selu ili gdje drugdje. Sve sto vidim i cujem je govor mrznje i netrpeljivosti. Okretanje ledja bratu muslimanu ispred nosa (bukvalno) i radost u srcima kada bracu i sestre pogodi neugodnost kakva poput one u vezi mevlida.

Tako mi Allaha zulum kafira ma koliki bio ne boli kolko zulum brace i sestara koji su prezentirali i prezentiraju po forumima, facebuku i van interneta. Neka se pricuvaju dove mazluma i dana obecanog. Tesko se klanjacima, tesko se klanjacima, tesko se klanjacima.