Reply To: Odg: Kako je špijun Suljo Bahtić ohalalio špijuniranje za tagute

#6697
Anonimno
Neaktivan

Jaseer 2012 post=867 wrote:
taj Suljo Bahtić nisam lično vidio nikakve dokaze koji govore da je on nekakav špijun i dok to ne vidim svojim očima ili mi to ne prenese neko od koga uzimam znanje lično tj.ko je je za mene pouzdan i povjerljiv a ne preko bilo kojih foruma i sl. ….svidjelo se to nekome ili ne to uopće nije bitno jer se din praktikuje Allahovog zadovoljstva radi a ne radi zadovoljstva ovoga ili onoga!

Yaseere, Suljo Bahtić nije “habibi” niti jednom muslimanu. Ti očekuješ jake dokaze za moje tvrdnje? Pa, ja subhanAllah kažem da čitav džemat u Beču zna za ovu priču, a ti nemaš pravo da negiraš to što ja kažem dok ne provjeriš, jer u protivnom mene utjeruješ u laž. Nemoj iznositi sumnje na moje riječi, jer su ovo činjenice koje su poznate među mnogom braćom. Mnoga braća su prisustvovala Suljinom priznanju da je špijunirao. A pogledaj i moj prethodni post o Suljinoj džehmijskoj akidi.

Drugo, Suljo je prisutan na ovom forumu, pa zar ne vidiš da ni on sam ne negira da je špijunirao (rado bi on da negira svoje nedjelo, ali je već priznao pred masom muslimana).