Reply To: Odg: Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu!

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu! Reply To: Odg: Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu!

#13448
Avatar
Anonimno

Sejh Abdullah Azzam u jednom od svojih obracanja kaze majkama: Nemoj te u svojim dvoristima odgajati tovljenju pilad(sinove) koju ce kjafiri i taguti poklati, nego odgajate lavove koji ce se suprostaviti kjafirima i tagutima.
˝ O vi Muslimani! Vi ste dugo vremena spavali, dovoljno dugo da bi tirani zagospodarili sa vama. Vi ste prihvatili da živite kao robovi i da se pokorite tiranima. Sada je došlo vrijeme da se pobunite i razbijete okove robstva. ˝ šehid Abdullah Azzam (Allah mu se smilovo)
˝ Zaista su naše riječi mrtve, sve dok ne umremo za njih, pa one ostanu žive među živima. ˝ šehid Sejjid Kutub (Allah mu se smilovo)
˝ Samo zato što sam u Faraonovoj kući, to ne znači da moram da šutim o Faraonu. Ovo nas Islam uči. ˝šejh Ebu Hamza el – Misri (Allah ga izbavio)
˝ Smrt je samo jedna, pa neka bude na Allahovom putu. ˝ Šehid Abdullah Azzam (Allah mu se smilovo)
˝ Mnogi su oni koji su izabrali život da bi umrli, a ja sam izabrao umiranje da bi živio. ˝ šehid Abdul Wehab, (Allah mu se smilovo), afganistanski Džihad

Novo na sajtu

Muslimani klanjaju

Porast islamofobije: Većina Austrijanaca suživot s muslimanima ocjenjuje lošim

Barometar integracije Austrijskog fonda za integraciju pokazuje da je stav Austrijanaca prema muslimanima pogoršan. Čak 62% ispitanika suživot s muslimanima ocjenjuje "lošim", pokazuje to istraživanje, kako prenosi Tanjug. Istodobno je...