Reply To: Odg: Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu!

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu! Reply To: Odg: Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu!

#13427
AvatarAbdullah Hodžić
Participant

@muwehhid

Fino je vidjeti da ponekad neko i halal trazi. Precesto mi se cini ljudi dodju do krivog zakljucka i napadnu jedne druge pa se skrene sa teme bezveze. Napravio si pravi potez da se vratimo na temu. Allah te nagradio.

@Bushra

Sestro, na kraju svog posta ukazujes da je ummihanumi izneseno dovoljno dokaza da nebi smjela kritikovati roditelje i ucitelje, ali i ona je iznijela svoje dokaze na pocetku teme u vidu Usame ibn Zaida, r.a., Abdulaha ibn Omar ibn al-Hataba, r.a., Zaida ibn Tabita, r.a., i Omera ibn Abi Wagasa, r.a. Ne smijemo zanemariti nijedan od dokaza koji su izneseni.

A i sto kazes da manjak znanja moze covjeka kostati zivota, slazem se, ali se znanje prikuplja postepeno i kad je prikladno, a ne sve odjednom, kao sto se cini da se radi ovoj djeci.

Najnoviji članci

Nakon generala Revolucionarne garde, od korone virusa umro i “ajatolah” blizak...

0
Džafer Kerimi, predsjedavajući Vijeća za traktate i desna ruka globalnog šijitskog vođe Hameneija, umro je od korona virusa, izvještavaju mediji i aktivisti. Pored obnašanja funkcije...

Pratite nas na Facebooku

5,589LikesLikes