Reply To: Odg: Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu!

Nova naslovna forums Multimedija Islam video Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu! Reply To: Odg: Kako Mudzahidi vaspitavaju svoju djecu!

#13383
AvatarAnonimno
Neaktivan

La Hawla Wala Quwah Ila Billah!

La Ilah Illa Allah, Muhammad Rasulallah!

Kao majka osmero djece od kojih je petero muške, ne zelim da moja djeca budu izložena pozivu na nasiljei da se fataju puške sa 8, 9, 12 ili koliko vec godina. Vjernica sam i otac mi je bio imam, a djed trostruki hadžija. Svoju djecu odgajam u skladu sa Islamom i Kur’anom i duboko vjerujem u svaku rijec koju je Allah dž. Š. prenio preko svog Poslanika s.a.v.s.

Poslanik s.a.v.s. je vratio Usamu Ibn Zaida r.a. jer je imao manje od 15 godina i nije mu dozvolio da ratuje jer po Islamu se zrelim smatraju dječaci od 15 godina, a ne od 8, 9 ili manje od toga. Drugo, vratio je i Abdulaha Ibn Omar Ibn al Hataba r.a, zatim Zaida Ibn Tabita r.a. i Omera Ibn Abi Waggasa r.a – sva ova djeca su imala manja od 15 godina, a na ovom videu su brojna djeca starosti ko moji sinovi koja se obučavaju i šalju u borbu. Ne znam da se igdje u Kur’anu ovako nešto smatra dobrim.

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,592LikesLikes