Reply To: Odg: Kandidat Muslimanske braće vodi na predsjedničkim izborima

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Kandidat Muslimanske braće vodi na predsjedničkim izborima Reply To: Odg: Kandidat Muslimanske braće vodi na predsjedničkim izborima

#8773
AvatarAnonimno
Neaktivan

Ja sam sit i presit ihvanija,muka mije vishe od onih koje sam doskora zvao “polubracom” jel koliko god sam insan i na sunetu sit sam njihova “mudrovanja” o izborima,ulascima u parlamente i ostalim ublehama koje nisu nishta drugo do pozivanje TAGUTU.
Kada god sa ovim mojim carshijashima kada sjednem njima jedina izgleda briga i sikirancija kako da meni objasne ispravnost mudrosti za ummet u odlasku na izbore i glasanje.
Braco draga nemogu vishe,nejmam snage dase snjima raspravljam a tako mi Allaha ni volje da se sretim,ihvaniski svjetski lideri pozivaju demonkratiji,hvale tukjashe,shitske ublehare i zovu ih bracom a ovi “nashi” ovdje nas zovu tekfirovcima,a i nevjernicima,braco draga oni nas TEKFIRE Allah s.w.t. ih uputio.
Zadnja ubleha od njih dacemo vjerovatno loshe svrishiti jel po Kuduzovicevoj knjizi gdje objashnjava nacin “ilamskog”oblacenja i ponashanja svi mi koji nosimo galabiju nismo u skladu sa sherijatskim propisima,cak nece sa nama u mesdzidu da klanjaju jel im je namaz za nama batil a za bidatarima nije,u dzamijama tako mi Allaha skoro uvjek idu na suprotnu stranu safa od nas,”bjeze” poslije farza da nebi se sa nama sreli na izlazu dzamije,cak nece sa nama poslije akshama u halku Kur*ana i kamaru takoga neshta da stvarno u srcu zanjih nemam nishta vishe osim prezira,mozda je to od moga newsa ali ja vishe nemogu ni dovu za njih uputiti.

Najnoviji članci

Palestinski premijer o Trumpovom “sporazumu stoljeća”: Nije to mirovni plan za...

0
Palestinski premijer Mohammad Shtayyeh izjavio je da je najavljeni bliskoistočni mirovni plan američkog predsjednika Donalda Trumpa ustvari plan kojim Trump i izraelski premijer Benjamin...
islamske teme, islam, slike

Imovinsko osiguranje

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes