Reply To: Odg: krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor!

Nova naslovna forums Za nemuslimane Dijalog sa nemuslimanima krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor! Reply To: Odg: krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor!

#11577
AvatarAnonimno
Neaktivan

Monoteista Trinitarijanac post=6329 wrote: da li tebi lici na psihopatu neko ko je i pored toga sto ima dve prirode i Bozansku i covecansku isceljivao bolesne, vasksavao mrtve, hodao po vodi, zaustavljao nevreme i cinio jos mnoga druga cuda ili neko ko je ubio u jednom danu 900 ljudi, ko je imao 14 zena i desetak seksualnih robinja, ko je upraznjavao seks sa detetom od devet godina i sto je najajace,, ponosio se svim tim stvarima ? Molim da ocenis koga od ove dvojice bi ocenio kao psihopatu, pedofila i ubicu ali bi te stvarno zamolio da vidim koje ocene dajes obojici :))))))

RODJENJE “BOGA”:

“Bog” je stvoren od sjemena Davidova (Davudova) – : “O Sinu svojemu, koji je po tijelu rodjen od roda Davidova” (Rimljanima poslanica, 1:3)

“Bog” je od bedara Davidovih – : ”Prorok, dakle, buduci, i znajuci da mu se Bog kletvom kle od roda bedara njevijeh po tijelu podignuti Hrista, posaditi ga prijestolu njegovu” (Djela apostolska, 2:30)

Pretci “Boga” – : “Rodoslov Isusa Hrista, sina Davida Avraamova sina.” (Matej, 1:1)

Spol “Boga” – : “I kad se navrsi osam dana da ga obrezu, nadjenuse mu ime Isus, kao sto je andjeo rekao, dok se jos nije bio ni zametnuo u utrobi.” (Luka, 2:21)

“Bog” je sisao dojku zene – : “A kad to govorase, podize glas jedna zena iz naroda i rece mu: blago utrobi koja te je nosila, sisama koje si sao!” (Luka, 11:27)

Treba li ti jos dokaza @m-trinitarijanac ?
Zar se ovo desavalo s istinskim bogom (da je stvoren, da ima pretke, da ima spol, da sisa dojku) u kojeg covjecanstvo treba da vjeruje, odgovori nam @m-trinitarijanac ? Zar je ovo slika Boga u koga vjerujes ?

Slavljen neka je Allah Uzviseni istinski i jedini Bog, Stvoritelj nebesa i zemlje.
Kaze Uzivseni: “Allah nije uzeo Sebi sina, i s Njim nema drugog boga! Inače, svaki bi bog, s onim što je stvorio – radio što bi htio, i jedan drugog bi pobjeđivao. – Uzvišen neka je Allah Koji je daleko od onoga što oni iznose; Koji zna i nevidljivi i vidljivi svijet, i On je vrlo visoko iznad onih koje Njemu ravnim smatraju!” (Al-Mu'minun, 91-92)

@m-trinitarijanac imas opomenu zbog vrijedjanja Posljednjeg Bozijeg Poslanika Muhammeda, sallallahu alejhi ve sellem. Tema nije o Poslaniku Muhammedu, nego o krscanstvu (hirscanstvu). Ne spominji vise Muhammeda, sallallahu alejhi ve sellem niti islam, jer nisi ni sposoban ni ucen da o tome diskutujes, u protivnom bit ces udaljen sa foruma.

Najnoviji članci

Ruske snage ušle u Rakku, bivše uporište ISIL-a u Siriji

0
Ruske snage ušle su u Rakku, bivšu "prijestonicu" oružane grupe Islamska država Irak i Levent (ISIL), objavio je Reuters, navodeći da je to "još...

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes