Reply To: Odg: krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor!

Nova naslovna forums Za nemuslimane Dijalog sa nemuslimanima krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor! Reply To: Odg: krscanin koji je prekidao predavanje,dobio dobar odgovor!

#11565
Avatar
Anonimno

A gde je Isus to rekao da nije Bog? :)))))))))))))))))))))))))))) Kada u Kuranu naidjes na ajet: On je Prvi i Poslednji, sta ti mislis tog trenutka, ko je to za tebe? U Otkrivenju Gospod Isus kaze: ,,JA sam Alfa i Omega, PRVI I POSLEDNJI, Pocetak i Svrsetak.”
Alah za sebe u Kuranu kaze: On je Prvi i Poslednji…… :)))) Citaj Sveto Pismo, pošto ne verujes meni, jer je Alah obecao da ce cuvati sve knjige koje je poslao preko svojih poslanika :))))) Da li ima ajeta u Kuranu koji govore da je neko uspeo da iskrivi Knjigu Taurat i Injil) koju je Alah poslao? Ako je neko uspeo da korumpira knjige koje je Alah poslao, mislim da i sam znas sta to znaci :))))))))))))))))

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?