Reply To: Odg: Kurban Bajram 1433/2012

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu Kurban Bajram 1433/2012 Reply To: Odg: Kurban Bajram 1433/2012

#12871
Avatar
Anonimno

Selam alejkum,

Zamolio me brat Alibeg da vam prenesem par riječi. Slijedi:

Masha Allah!

Kao što sam i očekivao čim vam nešto ne paše, čim vas istina zaboli brišete postove i nekoga banujete.
Otvoreno pljujete po ljudima koji imaju više znanja nego svi vi zajedno, a koji su naši autoriteti (recimo prethodni Reis), a čim vam neko kaže istinu (mali djelić istine) o neobrazovanim ljudima koji su vaš autoriteti – post se briše i korisnik banuje.
Ne trebate mi skidati ban jer ne namjeravam više ni posjećivati vaš vehabijski (odnosno tekfiraški) forum, jer ste ipak, sekta od sekte, a molit ću Allaha da vam se smiluje i ukaže vam na pravim put. Za to će biti dovoljni predzadnji ajeti fatihe.
Insha Allah, na prvom mom slijedećem sastanku sa novim Reisom, predložit ću mu da se pooštre mjere prema takvima. Ko ovdje živi neka se povinuje pravilima našeg mezheba i našem Reisu. Kome se ne sviđa – pravac Saudijska arabija ili pošto vas neće tamo primiti – idite i malo džihadajte (izraz je namjerno ovako napisan jer nisam nepismen kao vi) tamo.

Alibeg

Pretpostavljam da će te i ovaj post izbrisati i prijatelja također banovati, ali hvala Allahu da postoji Sudnji Dan.

Eto prenio sam,

pa sad i mene banujte :-))))

Hanefija

Novo na sajtu

islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?

Nakon što smo se upoznali sa činjenicama o sposobnosti džina da opsedaju ljude, okupiraju njihov razum, dijelove njihovog tijela, ili ljude kao potpunu cjelinu,...