Reply To: Odg: Kurban Bajram 1433/2012

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu Kurban Bajram 1433/2012 Reply To: Odg: Kurban Bajram 1433/2012

#12872
AvatarAnonimno
Neaktivan

Hanefija post=7725 wrote: Selam alejkum,

Zamolio me brat Alibeg da vam prenesem par riječi. Slijedi:

Masha Allah!

Kao što sam i očekivao čim vam nešto ne paše, čim vas istina zaboli brišete postove i nekoga banujete.
Otvoreno pljujete po ljudima koji imaju više znanja nego svi vi zajedno, a koji su naši autoriteti (recimo prethodni Reis), a čim vam neko kaže istinu (mali djelić istine) o neobrazovanim ljudima koji su vaš autoriteti – post se briše i korisnik banuje.
Ne trebate mi skidati ban jer ne namjeravam više ni posjećivati vaš vehabijski (odnosno tekfiraški) forum, jer ste ipak, sekta od sekte, a molit ću Allaha da vam se smiluje i ukaže vam na pravim put. Za to će biti dovoljni predzadnji ajeti fatihe.
Insha Allah, na prvom mom slijedećem sastanku sa novim Reisom, predložit ću mu da se pooštre mjere prema takvima. Ko ovdje živi neka se povinuje pravilima našeg mezheba i našem Reisu. Kome se ne sviđa – pravac Saudijska arabija ili pošto vas neće tamo primiti – idite i malo džihadajte (izraz je namjerno ovako napisan jer nisam nepismen kao vi) tamo.

Alibeg

Pretpostavljam da će te i ovaj post izbrisati i prijatelja također banovati, ali hvala Allahu da postoji Sudnji Dan.

Eto prenio sam,

pa sad i mene banujte :-))))

Hanefija

Hajde ba odbij u skokovima, što si dosadan, banovan si, nisi poželjan jer si glup i tvrdoglav, slijediš slijepo IZ u propast. Grub sam prema tebi jer si iznimno bezobrazan i nemaš nikakav dokaz sem govora kvazi-bosanske uleme.

Ja sam rođen u Bosni, čitav život sam u Bosni, i praktikovaću Islam onako kako su ga prve časne generacije praktikovale – u Bosni. A ako ti se ne sviđam dođi pa me spriječi. Ti kolji kurban u četvrtak kao sadaku i klanjaj bajram namaz van propisanog vremena, ko ti je kriv kad si ohol prema dokazim.

Vozdra!!

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes