Reply To: Odg: Laž na braću iz islamskog pokreta Taliban Allah im ubrzao pobjedu

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Laž na braću iz islamskog pokreta Taliban Allah im ubrzao pobjedu Reply To: Odg: Laž na braću iz islamskog pokreta Taliban Allah im ubrzao pobjedu

#8571
Avatar
Anonimno

Zar moze normalan musliman da vjeruje svjetskim kafirskim medijima a da prethodno vijest ne provjeri.

S ovom vijescu se zeli u afganistanskom narodu stvoriti slika da su Talibani neprijatelji obicnog naroda a ne samo kafira okupatora i domacih murteda marioneta. Takodjer zeli se poslati svijetu jos jedna u nizu ruznih slika o Talibanima, kako bi marionetski rezim dobio pomoc i podrsku od koalicionih kafirskih snaga i ujedno sebe prikazali kao one koji eto kao uspostavljaju red na Zemlji. A istina je da samim tim sto se marionete i kafiri bore protiv uspostave Serijata u Afganistanu, time cine nered na Zemlji i prolijevaju neduznu muslimansku krv.

Takodjer, ovom vijescu zele se izjednaciti Talibani sa americkim krvolocima koji malo pa malo bombarduju sela ili im raketa nekim “cudom promasi” metu pa pogodi civilna naselja, nakon cega strada veliki broj civila. Zele da izjednace Talibane sa okupatorski teroristima koji vrse nocne upade u sela i pod izgovorom da su im vojnici “neuracunljivi” vrse stravicna ubistva i zlocine nad starcima, zenama i djecom. Svakako, ne moze se zaboraviti ni ogromni americki zlocin paljenja casnog Kur'ana.

Muslimanima treba vise postati jasno da gdje god kafiri i murtedi kazu da se bore protiv terorista i prijetnje terorizma oni se zapravo bore protiv izvornog, cistog i savrsenog islama, jer je prljavim kafirima i murtedima smetnja cisti i izvorni islam i smetnja im je Allahov Serijat.

I na muslimanima je vec jednom da odaberu stranu na koju ce se svrstati. Ili si u redovima Allahovih prijatelja, muvehida ili si u redovima kafira i njihovih slugu, a Allahova strana ce zasigurno pobijediti.

Novo na sajtu

cilj i smisao vježbanja

Cilj i smisao treniranja borilačkih vještina, trčanja i sportskih vježbi

Krajnji cilj i smisao svih spomenutih vještina (trčanje, borilačke vještine, sportske vježbe, op. PV), poznatih u početku islama pod zajedničkim imenom el-furusijja (viteštvo), bio...

Iskušenja srca

grijesi ogranicavaju um

Grijesi su uzrok ograničenja uma