Reply To: Odg: LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira)

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira) Reply To: Odg: LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira)

#7440
AvatarAnonimno
Neaktivan

Es Selamu alejkum Ghuraba;

Ma ako se sjecas na starom forumu postavljen je video u kome izvijesni daija cini mi se ime Mubin cita tu fetwu na orginalnom arapskom i prevodi je i pokusava da ovu dawu predstavi kontradiktornu odnosno hinjavu jer kao temelji mesele glasanja kod ove dawe su da je to kufr i shirk te da se svako ko izadje na izbore tekfiri, sto je normalno daleko od istine ove dawe, eh sada veli prece je protekfiriti onog ko ohalali kufr i shirk, pa kao ispade ova dawa postupa hinjski, podgura svoje zlo ispod stola skriveno pa ne obznanuje tekfir uleme koja je izdala takve fetwe tu i tamo jer to kao nece proci kod svijeta, nego kao samo obicne muslimane tekfiri koji sljede te fetwe odnosno tu ulemu u tom pitanju. Euzubillah, rijeci teze od kamenja, ali ih zdrobi na muslimane sa takvom lahkocom.

Elem potvora za potvorom, bruka i sramota, na koju su braca adekvatno odgovorila da mu mislim nece vise past na pamet (ako ima i trunku straha od Allaha azze we dzel) da se okusa istom metodom tj metodom izvrtanja temelja ove dawe po nekim meselama, podmetanjem nepostojecih stavova i sl spletki.

Kako vec rekoh, braca su adekvatno odgovorila (jer su odgovarali oni koji imaju znanje) i steta je sto ta tema ne postoji na novom forumu, odnosno refutacija tog videa, kako se ne bi morali ponavljati argumenti.

Najnoviji članci

Vjerničko oružje u borbi protiv šejtana

0
Prvo: Oprez Šejtan je vješti prljavi neprijatelj koji se trudi da zavede Ademovo potomstvo. Onoliko koliko budemo poznavali ovog neprijatelja, njegove ciljeve, sredstva i puteve...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes