Reply To: Odg: LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira)

#7228
Anonimno
Neaktivan

Alejkumu sellam brate, iskreni Allahovi robovi ne cuju muziku niti mogu nekakvi zvukovi muzickih instrumenata uticati na njihovo srce.
Ovaj video je vec bio postavljen na jednoj ehli sunnetskoj stranici a ako vec nesto nije u skladu sa Sheriatom onda o tome odlucuje odbor ove stranice. Ja se uvijek slazem kakvu god odluku donijeli.
Video je postavljen sa ciljem da se upozori na ovog bosnju “sufiju” koji otvoreno potvara i laze, poziva ostale bosnje nacionaliste, ateiste, sufije, ahmedije, lazne hanefije i nekakve tradicionaliste da i oni potvaraju Allahove robove i na svaki prljav nacin da ih omalovazavju a takve bosnje jedva cekaju nekakvog “sejtanskog laznog profesora fikha tj neznalicu” kao podrsku u napadima na Izvorni Islam i muslimane.

A to da je lazov i smutljivac je tacno, prvi dokaz za to je konstantno etiketiranje i potvaranje Allahovih robova samo da bi ih na neki nacin diskreditovao.
A covjek sa slike je daija i izuzetan poznavalac hadisa i duznost muslimana je da postuje sve ucenjake, bilo je i ranije slika na postovima, slike sa ucenjacima i daijama, cak je i tema otvorena “islamske slike” na kojima su slike ucenjaka i njihovi mudri islamski savjeti.

Zajedno se trebamo podrzavati brate i postovati ucenjake i daije ehli sunneta wel dzemmata i zajedno upozoravati na ovakve bosnje smutljivce koji zele razdor.