Reply To: Odg: LAŽOV I SMUTLJIVAC SAMI DŽEKO (Bosnjo-islamofob u sluzbi kafira)

#7236
Anonimno
Neaktivan

Ocigledno se ja i ti brate ne razumijemo dobro. Znam ja stav o muzici i nisam nigdje rekao da je dozvoljena Subhanallah vec kad oko tebe postoji neka muzika i u situaciji koju nemozes spreciti iskren Allahov rob ne obraca paznju i ne cuje takvu muziku jel sad razumes (primjer u kraju gde shejh Bilibani zivi svako leto ima na gomile svadbi i muzike uprkos opominjanju oni i dalje rade, cine iste stvari kao i mnogi u drugim krajevima u tom slucaju mumin izbjegava mjesta gde je svadba i muzika i bez obzira koliko glasna bila iskren Allahov rob ne cuje tu muziku tj ne utice na njega), ako odbor misli da taj video i bilo koji drugi se kosi sa Sheriatom oni ce obrisati, samo sabur.

“Hvala Mudrom Allahu, što odlučuju drugi, jer kada bi odlučivao svakojaki član ovog foruma, bilo bi ovdje murdžija, methalijevaca, neo-tekfirovaca i ostalih zabludjelih sljedbenika koliko god hoćeš.”

Upravo zato ti kazem o tome odlucuje odbor ove stranice a ne ti ili ja, pa ako oni smatraju da se kosi sa Sheriatom obrisace je, nema potrebe za dizanjem prasine i istrcavanjem. A video je preuzet sa stranice es sunne.
Da te podsijetim takodze da su vecina clanova ovde braca, iskreni Allahovi robovi u suprotnom nebi ni bilo foruma i postova a odbor koordinara i upravlja forumom i oni znaju najbolje sta se kosi sa Sheriatom a sta ne.

“A ako nastavimo tvojim razumjevanjem da kod iskrenog muzika ne utiče na ono što si pomenuo, za očekivati je da će sutra neko postaviti takođe nešto što je zabranjeno ali isto tako ”ne utiče” na iman itd. “

Neznam sta ti ocekujes ali postavio ti nesto ili ne uvijek ce biti spijuna, munafika i neprijatelja Islama koji ce povremeno upadati ovde kao sto su to uvijek radili, i ako ne budemo jedinstveni slozni onda ce ih biti jos vise. Zato ti kazem brate nema potrebe za dizanjem prasine i istrcavanjem tu su braca RPG i ostala braca u odboru oni ce skloniti video ako smeta a ja cu se svakako sloziti.