Reply To: Odg: MENHEDŽSKE SPORNE STVARI POKRETA MUSLIMANSKO BRATSTVO ''IHVANU EL-MUSLIMIN''

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida MENHEDŽSKE SPORNE STVARI POKRETA MUSLIMANSKO BRATSTVO ''IHVANU EL-MUSLIMIN'' Reply To: Odg: MENHEDŽSKE SPORNE STVARI POKRETA MUSLIMANSKO BRATSTVO ''IHVANU EL-MUSLIMIN''

#13935

Anonimno

Halid Ibn Velid post=8832 wrote:

Davno sam ih zvao polubracom pasam skonto da to nisu pasam ih nazvo hajvanije a ovi “nashi,domaci” su efendici.

Ahi i ja sam na pocetku imao neke shubhe u pogledu njih, ali hvala Allahu shejhovi su pojasnili njihove krupne akaidske greske a i njihova lazna obecanja i njihovo djelovanje preko demonkratije su dovaljan dokaz za iskrene Allahove robove i razumom obdarene da shvate da ove ihvanije idu pogrjesnim putem.
Mozda ce i neke bosnje promurdzijskih stavova koji maksimalno podrzavaju ovaj “ihvanijski pokret” shvatiti i izvuci pouku.
Ahi Halide ibn welide jasam znao davno za ihvanu muslimin i nashe stare boshnje poznate kao mladi muslimani su bili te akide ali tu se krije shitska tukja shto sam kasnije saznao a mislio sam dasu samo malko strashljivi pa ili nenose brade ili nose sasvim kratke/potkracene i misliosam da samo zbog straha koji je uzrokovan nedovoljnim imanom preferiraju poznatu svoju “mudrost” i zaobilaze punoshtoshta iz Kur*ana casnoga i od sunneta plemenitoga poslanika Muhammeda sallallahu alejhi weselem.
Ali evo kada su uzeli vlast u Misru(inshAllah nakratko) pokazalisu svoje lice: fale shitsku ulemu,mursi ide u teheran(shtace tam) proshiruje svoje ovlasti a od sherijata nigdje ni traga cak mislim dace naveliko poceti maltretirati i progoniti iskrene Allahove s.w.t. robove.
Oni su meni ustvari TUKJA U TUKJI,MUTIRANI VIRUS SHIZMA KOJI OBOLIJEVA UMMET MALO POMALO.

Novo na naslovnoj