Reply To: Odg: Molim Allaha da zastiti nase ucene od potvora zlonamjernika

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida Molim Allaha da zastiti nase ucene od potvora zlonamjernika Reply To: Odg: Molim Allaha da zastiti nase ucene od potvora zlonamjernika

#10724
Avatar
Abdullah Hodžić
Participant

@Jaseer2012,Amin na sve tvoje dove koje si u predhodnom postu izrekao,a zatim,Molim Allaha uzvisenog,da sve Njegove iskrene robove uputi na put koji Dzennetu vodi.Ti si mi brate dao nasihata koji su vredniji od sveg blaga dunjaluckog,pa molim Allaha da i tebe i za taj trud nagradi.Amin!!!
Ja sam brate jedan od onih Allahovih robova koji nemaju dovoljno sabura,a nepravda koju neki iznose na Allahovu vjeru,te na sljedbenike te vjere,jako brzo me ubaci u raspravu.Pokusat cu da se u buduce svaki put prisjetim tvojih savjeta,kako bih se okoristio sa njima,jer su zaista oni putokaz na putu za Dzennet.
InshaAllah,cu se koristiti znanjem sejha Muhammeda Porce,Nusreta Imamovica, Bilala Bosnica,te svih onih nasih daija koji su na tom putu,a nadam se da ih je jos mnogo…Amin!!!

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?