Reply To: Odg: Mudžahidi – tekfirovci, zalutala skupina!? – Šejh Halid b. AbdurRahman

#9918
AvatarAnonimno
Neaktivan

Braca i sestre ne bi trebali uzimati srcu i plaho se sekirati vezano za ova dva lika @bosanski_musliman i @983244.
Ponekad pomislim da se radi o istoj osobi (klonovima), ali sad to nije toliko ni vazno.

Sejh Porca nije okrenuo nama ledja ako se nije slozio sa nekim stavovima. Onaj ko malo bolje poznaje sejha, zna da je on u neku ruku “uklijesten” moglo bi se reci od strane porodice a s druge strane ima i malo drugacije poglede na neke stavove, sto dalje ne znaci da braca odbacuju Porcu a kamoli da ga tekfire, kao stu su to uradili neki od gulata.

No ovu raspravu zagadjuju bolesne ideje murdzizma, olicene kroz dva aktera @b_m i @983… Ono sto je zanimljivo jeste da iako su im postavljene pitanja od brace, oni su “vjesto” izbjegli da pruze odgovore na ista. Zatim, jedan od njh vadi iz konteksta rijeci i tumaci ih u pogresnom smislu. Kad brat reaguje i pojasni sta je mislio da kaze, zarazeni murdzizmom, pravi se da on sad ne razumije stvar i nije mu jasno bilo, pravdajuci se na taj nacin kao da nije imao lose namjere a zapravo postovi i nastup ih odaje da upravo lose namjere i imaju.

Ne znam braco i sestre za vas, ali meni nesto sve kroz glavu da su ova dva padobranca navratila na forum, nakon sto su odgledali “remek djelo” dave ponizenja i kompleksa pranja pred kafirima i murtedima pod nazivom “muslimani pod opsadom”. Valjalo bi kad bi nekome od vas braco i sestre pao u sake video, pa da se podigne na neki od video servisa a zatim linka do foruma kako bi mogli vidjeti o cemu se u videu radi.

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,601LikesLikes