Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7776
Avatar
Anonimno

Niko te nije optuzio da tekfiris, to je tvoje dali ces tekfiriti ili ne.
Ali ako to pokusas nekome da nameces ili nekog optuzis zato sto se nije javno oglasio onda dobro razmisli (jer se nijedan shejh nije javno oglasio po pitanju direktnog tekfira na “ovog” pojedinca), zato pazi da ne predzes granicu.

A ja sam te samo napomenuo na potvaranje, jer to sto si napisao u vezi mene bez imalo znanja na osnovu pretpostavki je obicna potvora, ja i ti se neznamo. Neznam nijednog brata koji se ovako ponasa, sem par njih ovde na forumu (virtuelno) koji su kao ti pokushavali da nametnu neko svoje misljenje ili da stvore raskol medzu bracom u Islamu pa nisu uspeli.

Imam ja strpljenja “hodza” i trudim se da imam uvijek ali moram odgovoriti na potvore, jer ako ne odgovorim ti ces i dalje potvarati, a ovako bolje da te podsijetim da nebi upadao u zamku potvaranja i lazi.
A jedinstva ce ovdije svakako biti, nego je pitanje dali si ti za jedinstvo muslimana ili nisi. Ovde smo ja, Yaseer, Allahov rob, saur, Ebu Merjem, Talib, RPG; Mu-sab, AK47, muamer i jos mnogi, braca i drzimo do Jedinstva Ummeta, cuvamo Allahove granice i stitimo nase shejhove i dzemmate, mudzahide kao i ovu stranicu i ko god pokushava da stvori raskol nece uspijeti.

Ako si iskreno zatrazio Halala, imas halala od mene.

Novo na sajtu

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

Albanska policija razotkrila je iransku paravojnu mrežu, koja je, navodno, planirala napade u Albaniji na prognane članove iranske skupine Mujahedin-e Khalq, koja pokušava svrgnuti...