Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7705
AvatarAnonimno
Neaktivan

Bismiillah
Hvala Allahu Uzvisenom koji je dao da se objelodani ono za sto su me neki kritikovali.
Mislim da ce mnogima biti potrebno da mi traze halal, koji nisu stedili na upucivanje kritika meni i koji su se cak trudili da me vredjaju zbog stavova koji su bili ispravni.

Nekada istina kada dojde do nekih ljudi bude im tesko da je prihvate zbog raznih razloga, ali to ne znaci da ce se istina zbog tih pojedinaca koji je ne mogu dokuciti menjati.
I shejh Muhammed bin Abdulvehab kad je dosao sa ispravnom vjerom mnogima je to tesko palo, i mnogi su mu se suprostavili cak i od tadasnjih alima, ali to ne znaci da je ono u sta je pozivao shejh rahimehullah nije bila istina, naprotiv, on je bio na haqqu, i nije mu naskodilo to sto su mu se mnogi suprostavili.

Nakon naporne rasprave koje smo vodili o ovom insanu povukao sam se iz rasprava i sa foruma, i osaburao sam da se ne javljam i Allah je dao da na vidjelo izadje jasno djelo oko kojeg se nebi razisla dva muslimana, a onima koji nece da i pored jasnih dokaza da prihvate istinu da nebi ispalo da nisu u pravu, to ne menja istinu.

Izuzetak u javljanju sam napravio zbog brata Salahudina kojeg smatram ljubomornog na ovu vjeru, i na propise.
Brate jasan je bio odgovor RPG, tako da nema potrebe vise da se komentarise.

A oni koji ne mogu da kazu za pocinioca velikog kufra i shirka, kafir ili musrik, jer to daije nisu rekli, onda zanima me kazu li kafir za Sarkozija ili Obamu, il nekog drugog, jer i njih daije nisu spominjali i nisu rekli kafiri.

Pametnom je i isaret dovoljan.
We dzezakumullahua hajren we selamu alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Najnoviji članci

Hindu genocid nad muslimanima: Premijer Indije na polaganju kamen-temeljca za izgradnju...

0
Indijski nacistički premijer Narendra Modi položio je "srebrnu ciglu" (kamen-temeljac) za izgradnju hrama mušričkom bogu Ramu, kojeg obožavaju hindusi, na mjestu gdje je nekada bila Babri džamija u Ajudiji (Ayodhya) u pokrajini Utar Pradeš, Indija, izvještavaju globalni mediji i grupe za zaštitu ljudskih prava.

Pratite nas na Facebooku

5,575LikesLikes