Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7793
AvatarAnonimno
Neaktivan

Hodza1 post=2005 wrote:

Nije se moj komentar odnosio na amdinistraciju, vec na clanoce koji forsiraju jedinstvo, a djelima drugacije pokazuju, ti si pogresno shvatio moj komentar.

Esselamu Alejkum ve Rahmetullah ve Berakatuh

Sad ces ti kao po obicaju lijepi nas Hodza1, surfati mjesecima naokolo dok ne uvidis da te drugi samo sebi pozivaju i da je to jedan veliki batil, pa ces vjerovatno opet kasnije inshAllah dosurfati samo pod nekim drugim nickom 🙂 .
Ne valja tako !
Braca svakako jesu za jedinstvo ALI ne na svemu i svacemu.Tacno je da svi mozaici nisu bas ni kod mene slozeni ali cekaj, saburaj brate kao i ja.Kad Allah s.v dadne prilike pa ti vidis,cujes ili dodjes do trazenog, slozi taj mozaik i ides dalje.

Ti si brate malo brzo to odsjekao, ako nama(clanovima) fali sabura kako kazes sta je onda sa tvojim saburom. Ako sam ja recimo danas ne raspolozan sta je sa tobom pa optuzujes clanove i trpas citav portal u jednu recenicu.

Dobro bi bilo Hodza1 kad sa nekim zelis nesto “raspraviti” ako se uopste mi mozemo i svrstati u one koji shodno nasem znanju mogu voditi rasprave i neke vece diskusije,bilo bi dobro da podjemo od onog “zajednickog” tj. ono na cemu smo slozni i kako bi se samim tim zblizili i bili u mogucnosti da cujemo jedan drugog sta uopste pricamo.

Druga i ona vaznija stvar bi bila da samom raspravom mi ustvari zelimo da nesto naucimo kroz tu raspravu ili da nekom nesto objasnimo u nadi da ce nas Allah s.v. nagraditi stim sto na takav nacin pomazemo svome bratu.

Za takvo nesto treba imati znanje,ahlak,sabur… a sto moramo priznati da vjerovatno mnogi mi ne vladamo svim tim vrlinama(blagodatima) i stoga mnogi uzimaju sebi za pravo da zbog svoje slabosti kritikuju tudje vrline.

Hodza1, put je dug.

Ne srdi se !

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes