Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7753
AvatarAnonimno
Neaktivan

Upravo tako brate Allahov rob.
A na ovaj “hodzin” izliv osecanja nema potrebe ni da se odgovara nista konkretno jer ocigledno nije nista procitao sta smo sve pisali vec se odmah zaletio, mozda ga je pogodilo i to sto si ih okarakterisao kao “zestoki” sto i pojedini jesu. E zato shejh Idriz cesto upozorava bracu.
Takvima sve sto ne stima okarakterisu kao nekakvo filozofiranje ili mudrovanje, zaboravio je ovaj “hodza” da Halid uvijek opominje na zablude i cerica i zukurlica na ovom forumu i na starom ocigledno ga to ne zanima i ne cita ali zato se odmah prikljuci kad treba da se potvara nekog brata (i jos pominje pravdu), zaboravio je “hodza” da nemoze rasturati jedinstvo Allahovih robova na Kuranu i sunnetu (koliko god to on zelio).
Zaboravio je takodze da daije uvijek upozoravaju na zablude tih tzv “muftija i predsjednika” i upucuju i upozoravaju svakog ko ih slijedi i da su pri tome pravedni.
Takodze je zaboravio “hodza” da smo duzni postovati i slijediti daije i shejhove ehli sunneta a pogotovu po pitanju tekfira jer su mnogo znaniji od nas, sto rece brat Allahov rob za Omera r.a pa tako i nasi shejhovi godinama izucavaju Islam i propise Islama, shejh Idriz i jos neki shejhovi poznaju arapski jezik skoro isto koliko i maternji prevode knjige sa arapskog i sad treba neko da se pravi odvazan i da strci ispred njih.
Poslanik s.a.w.s., je rekao Mu'azu r.a.: „Majka te imala Mu'aze; zar će ljude išta više naglavačke bacati u džehennem do žetva onoga što su njihovi jezici sijali!“ (Sahih. Tirmizi, Ibnu Madždžeh.)

Najnoviji članci

Hindu genocid nad muslimanima: Premijer Indije na polaganju kamen-temeljca za izgradnju...

0
Indijski nacistički premijer Narendra Modi položio je "srebrnu ciglu" (kamen-temeljac) za izgradnju hrama mušričkom bogu Ramu, kojeg obožavaju hindusi, na mjestu gdje je nekada bila Babri džamija u Ajudiji (Ayodhya) u pokrajini Utar Pradeš, Indija, izvještavaju globalni mediji i grupe za zaštitu ljudskih prava.

Pratite nas na Facebooku

5,575LikesLikes