Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7777
Admin
Admin
Keymaster

Hodza1 post=2001 wrote:
Halide sumnjaj sta hoces ali pazi da se i sam ne ogrijesis, a vidim da i tebe vise izdaje strpljenje da si poceo uveliko da vrijedjas, i tako da ono jedinstvo u koje pozivate sticem utisak da je od paukove mreze i najmanji vetric ga raskine.
Toliko od vaseg uspostavljanja jedinstva.

Dobro je da vas neko malo dirne tamo gde vas boli da razotkrijete pravo lice da ne glumite dobricine, i briznike za ummet.

Meni zaista nije jasno, kako neki ljudi dolaze na forum, iznesu svoje mišljenje, a kada im neko odgovori na način koji se istima ne sviđa, onda se automatski stav onoga koji nije “lijepo” odgovorio pripisuje administraciji sajta i foruma, makar onaj koji nije “lijepo” odgovorio (ili onoliko lijepo koliko se očekivalo) ne bio istih stavova kao administracija. Zaista je ovo u najmanju ruku nekulturno ponašanje.
Hodža 1, ti se raspravljaš sa članovima foruma koji nisu moderatori, a potom njihov stav pripisuješ nama… Smatraš li ovo ahlakom kojeg treba posjedovati jedan musliman koji se poziva na Allaha za ono što govori?

I na kraju, nakon što se “ispucaju” isti napuste forum u agoniji, razočarani u nas 🙂

Koliko li je ovakvih slučajeva do sada bilo?

Ovaj forum je jak i ne može ga svako podnijeti. Stoga, savjetujemo članovima da se ne uključuju u rasprave za koje nisu u stanju da ih vode na islamski način. Ovo važi za sve nas, bez izuzetaka.

Novo na sajtu

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

Albanska policija razotkrila je iransku paravojnu mrežu, koja je, navodno, planirala napade u Albaniji na prognane članove iranske skupine Mujahedin-e Khalq, koja pokušava svrgnuti...