Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7692
AvatarAnonimno
Neaktivan

Sellam alejkum brate AK47,
Reci mi koji je to moj stav bio po ovom pitanju, sem stava na kome su za sada ovaj portal, shejhovi Idriz, Jusuf rahimehullah, Nusret, Bosnic, Porca, koji drugi stav bi po tebi trebalo da imam?
Kada se oglase shejhovi, Sheriatski odbor ovog portala i spuste direktno tekfir, onda sam ja prvi koji cu se sa odlukom shejhova i ovog portala sloziti.
Duznost muslimana je da upozorava, opominje, upucuje, kao sto shejhovi rade ako spuste direktno tekfir onda cu prvi prihvatiti njihov stav, jer ih smatram kompetentnijim i mnogo ucenijim od nas, a pogotovu po pitanju oblasti tekfira.
Da napomenem, ovde sem par brace niko nije direktno spustio tekfir a nesto se ne secam da si i ti direktno izleteo podseti me ako sam zaboravio na kojem mijestu si spustio tekfir. Vecina je strpljiva i sabura dok se kompetentniji ucenjaci po ovom pitanju ne oglase, cak i da se ne oglase moramo saburati brate AK47.

Brate AK47 ako budemo strpljivi i slijedili nashe shejhove po pitanju tekfira to neznaci da smo na suprotnoj strani, na istoj smo strani brate i imamo nashe vodje da ih Allah nagradi koji nam pomazu da bolje razumjemo vjeru i vjerske propise, koji su nas sastavili u jedan ehli sunnetski dzemat, koji su nas u mnogome poucili pa sacekajmo da vidimo sta oni kazu i po ovom pitanju.
Ali cemo zato konstantno osporavati njegove postupke, upozoravati i upucivati sve koji misle da glasaju za ovog izgubljenog bosnju sa dokazima iz Kurana i sunneta.

Najnoviji članci

Hindu genocid nad muslimanima: Premijer Indije na polaganju kamen-temeljca za izgradnju...

0
Indijski nacistički premijer Narendra Modi položio je "srebrnu ciglu" (kamen-temeljac) za izgradnju hrama mušričkom bogu Ramu, kojeg obožavaju hindusi, na mjestu gdje je nekada bila Babri džamija u Ajudiji (Ayodhya) u pokrajini Utar Pradeš, Indija, izvještavaju globalni mediji i grupe za zaštitu ljudskih prava.

Pratite nas na Facebooku

5,575LikesLikes