Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7767
AvatarAnonimno
Neaktivan

Moj saur osaburaj malo pa napisi komentar, ne izleci, zar ne mozes prvo traziti opravdanje za muslimana pa ga onda tek kritikovati, zar ti ne bi palo na pamet prvo da ja mozda poznajem licno tog insana, ili mi je neki brat o njemu rekao neke informacije koje znam o njemu, ili bilo koja druga mogucnost. Ne, kod tebe nema opravdanja bitno je da ti izvrijedjas nekoga i time mislis da si u pravu, i da si sebi ugled podigao.

Zar ovo ne vazi i za tebe da probas naci opravdanje za brata muslimana, recimo za halida ? Recimo da ga poznajes licno ? U ovom slucaju ces njemu pruzati bratski savjet nasamo a ne javno. Ako si pak cuo od nekog za nekog ? Jesil provjerijo te informacije ? Zar ne kaze Allah swt: O vjernici,ako vam nekakav razvratnik donese kakvu vijest,dobro je provjerite.(El-Hudzurat 6) Pa jesil provjerio ?

Najnoviji članci

Hindu genocid nad muslimanima: Premijer Indije na polaganju kamen-temeljca za izgradnju...

0
Indijski nacistički premijer Narendra Modi položio je "srebrnu ciglu" (kamen-temeljac) za izgradnju hrama mušričkom bogu Ramu, kojeg obožavaju hindusi, na mjestu gdje je nekada bila Babri džamija u Ajudiji (Ayodhya) u pokrajini Utar Pradeš, Indija, izvještavaju globalni mediji i grupe za zaštitu ljudskih prava.

Pratite nas na Facebooku

5,575LikesLikes