Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije Reply To: Odg: Muftija Muamer Zukorlić kandidat za predsjednika Srbije

#7775
Avatar
Anonimno

Hehe, evo sto sam ja napisao

Hodza1 post=1984 wrote: @Halid ibn Velid

Posto vidim iznosis uvijek dokaze i posto prilicno dobro poznajes vjeru, steta da ne odes u sumu kod brace, steta da ovako pametan insan propada negde u nekoj od zapadnih zemalja bez posla, dokon, bez obaveza, i sigurno ti je mesdzid malo dalje od stana, pa ne mozes na svaki namaz da odes da klanjas u dzemat, a ovako bi braca u sumi imali koristi od tebe, i imas velike ambicije za jedinstvo muslimana, sto bi svoje kvalitete pokazao na djelu tamo. A ovde samo gubis vrijeme raspravljajuci se sa onima koji ne mogu da te razumiju.

Reci te mi sada sta je ovde toliko negativno i gde je kritikujem njegov namaz i ulazim u to da mu ispravan ili nije ispravan namaz, ja sam napisao u sigurno ti je mesdzid malo dalje od stana ne misleci time da ga vredjam ili kritikujem zbog toga, nego ako je tako da je to razlog vise da se ode u sumu kod brace, ali muslimanski analiticari i oni koji cekaju da im neko napise komentar da mu sto prije i sto bolje odgovore bolje shvataju komentare on onoga koji je napisao te komentare.

Halide sumnjaj sta hoces ali pazi da se i sam ne ogrijesis, a vidim da i tebe vise izdaje strpljenje da si poceo uveliko da vrijedjas, i tako da ono jedinstvo u koje pozivate sticem utisak da je od paukove mreze i najmanji vetric ga raskine.
Toliko od vaseg uspostavljanja jedinstva.

Dobro je da vas neko malo dirne tamo gde vas boli da razotkrijete pravo lice da ne glumite dobricine, i briznike za ummet.
Podsecas me na Dan Polaganja racuna i optuzujes me da vas tekfirim, nemoj tako Halide ako sam ja pogresio u vezi tebe i ako mi prijetis Allahom onda isto to vazi i za tebe.
U svakom slucaju trazim halal od tebe halide ako smatras da sam ti ucinio nekakvu nepravdu, i napustam ovu beskorisnu raspravu, od koje mozemo samo da se ogrijesimo a tesko da imamo dobrih djela.

Novo na sajtu

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

U Albaniji otkrivena iranska paravojna mreža

Albanska policija razotkrila je iransku paravojnu mrežu, koja je, navodno, planirala napade u Albaniji na prognane članove iranske skupine Mujahedin-e Khalq, koja pokušava svrgnuti...