Reply To: Odg: Muftijina zakletva na poštivanje taguta!

#8937
AvatarAnonimno
Neaktivan

obraduj strpljive post=3364 wrote: Esselamu alejkum we rahemtulahi we berekatuhu

Halid je postupio kao sto je i ova stranica kao i brat RPG i nasi shejhovi,…

Nije prvi put da se pozivaš na šejhove, a da pri tome griješiš. Već sam ti jednom napomenuo, moguće da te daije smatraju za nepouzdanog, nedovoljno obrazovanog (islamski), ili, ili, ili… pa ti ne kažu realno stanje. A što se tiče RPG-a, prosto je vidljivo da se zavlačiš dotičnom pod kožu, a to ne radi osim onog ko zna dobro manipulisati i izvrdavati, kako bi naravno, ko drugi do sami admin. bio tako reći na tvojoj strani, tako što ćeš ga uvijek pohvaliti pa čak ako i nešto kaže protiv tebe… a ako ovo nije tačno, onda tražim halala, ali ne djeluje drugačije do ovako.

Dosadašnji postovi su dokazali da si čovjek koji je haman ”nedokaziv” i koji se uvijek nađe na ”pravom mjestu” da tako reći brani ljude koji definitivno nisu sa nama. Razmisli malo što su se svi okomili na tebe, iako je Yaseer priznao da sluša ljude koji nas prozivaju, on je manje napadan no ti. Kod čovjeka se lako primjeti kakav je i ka čemu teži, ciljam na kontakt uživo, a ovako preko ovih ”aparatura”, nemoj se čuditi napadima od strane članova, jer dosadašnji pojedini tvoji postovi navode na napade. Nemoj mi samo spominjati Salahudina ili Pantera, ili, ili, ili… ispadi su uočljivi, onome kome Allah da, da to vidi. Dotični su članovi neminovno imali ispade (barem po mom shvaćanju), jer normalno ljudi su. To isto kažem i za tebe ali tvoje zalaganje na pogrešnom mjestu i pogrešnom momentu i pogrešnom načinu su upadljiviji. Nemam neku korist od tvog bana, rado bi da te i dalje ima ovdje, ali shvati nešto kao nasihat, pazi kako i kome i kad se obraćaš, jer nastaviš li ovako, ne vjerujem da će ići na dobro!

P.S. Nekoliko puta sam se našao u žaru rasprave s tobom, i nevidim da je ostavilo bilo kakvog pozitivnog efekta.
Misliš li da će sada biti nešto drugačije!!!??? Nadam see…

Moguce pod drugom nickom da si se nasao u zaru rasprave a pod ovim nickom sam ti odavno rekao da ne raspravljam sa osobama koje su nerazumne, i sve dok je tako ne raspravljam stobom. Ulizivanje koje pominjes bi se prije odnosilo na tebe, spomenuo sam shejhove i brata RPG-a zato sto slicno postupaju. Ako vec toliko zarko zelis znati zasto shejhovi javno ne istrcavaju tek tako idi pitaj njih u drugom slucaju nemoj da potvaras jer jedino sto brani Halid je Kuran i sunnet i dawu na kojoj su nasi shejhovi (Idriz, Nusret, Porca, Bosnic..) a ne tagute.

Jesi sam jednom rekao “ako zelis znati koja je prava strana samo gledaj gdje lete strelice..” ili si to zaboravio.

A pogresio si sigurno i sve dok tako gresis i upadas, stobom ne raspravljam. Zato bi razumnije bilo da me ne prozivas.

Najnoviji članci

Serijal “Pobjedonosna generacija”: Ummet između nade u Allahovu pomoć i uzimanja...

0
Vidimo da islamski umet proživljava veliko poniženje i jad, da boluje od rana i trpi posljedice velike slabosti i nemoći. Muslimani nisu jedinstveni, ne objedinjuje ih jedna zastava, a neprijatelji ih napadaju sa svih strana.

Pratite nas na Facebooku

5,601LikesLikes