Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način! Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

#10834
AvatarAbdullah Hodžić
Participant

Allahovom dozvolom,sa malo kasnjenja cu se osvrnuti na izreku ”inshaAllah”odnosno ”ako Bog da”iako to nije tema ono sto se trazi u naslovu ove teme.Upozoren sam od strane dvoje vjernika,da to nije dozvoljeno upotrebljavati prilikom izjasnjavanja da sam musliman.Ako za nesto kazem ako Bog da,to nisam upotrijebio da bih iskazao dozu sumnje u to sto govorim,vec sam to smatrao nesto kao Allahovom dozvolom.Iz razloga sto mi je skrenuta paznja da to nije dozvoljeno da kazem u konstataciji da sam musliman,pokusat cu da o tome dobro razmislim,uz nadu da to ako bi bila greska,onda nije mozda tolika koja bi me izvela iz Islama.A ako sam grijesio,molim Allaha Uzvisenog da mi oprosti,a vama koji ste me upozorili na tu gresku ,molim Allaha da vas nagradi,te da vas opskrbi sa jos vecim znanjem…Amin!!!

Najnoviji članci

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne...

0
"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu." (Kur'an, 2:120) Ovo je stvarni problem. Njima (jevrejima i krščanima, op.rec.)...
kraljevska ulema

Židovi muslimanskog ummeta

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes