Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način! Reply To: Odg: neuzubillah Kome dati sadekatu-l-fitr?Reis Cerić donio fetvu: Samo blokovi IZ-ce su ispravan način !

#10826
Avatar
Anonimno

Andol post=5518 wrote:

Allah ih unistio. Amin.

Zar nije bolje moliti Allaha da ih uputi? Ipak, u IZ-u su muslimani (osim onih koji nisu) i moliti Allaha da ih uništi znači moliti Allaha da uništi muslimane.
Čak i da nisu muslimani, dova da ih Allah uputi je bolja od toga da ih uništi (u trenutnoj situaciji).

Posmatrajući ih kao instituciju koja je osnovana od strane vladara taguta, koja je kroz historiju uvijek gledala kako prilagoditi Islam trenutnom tagutu da bi ga zadovoljila, koja stoji kao okosnica i odbrana novotarija i širka koji se nalaze u tzv. Bosanskom Islamu, koja traži dunjalučke blagodati pod plaštom Islama, koja na Islam gleda kao posao, koja je protivnik i borac protiv isprave akide – Allah je uništio i zatro svaki spomen na nju.

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?