Reply To: Odg: Otvoreno pismo Mustafe Cerića vrhovnim muftijama Kraljevine S. Arabije i Turske

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Otvoreno pismo Mustafe Cerića vrhovnim muftijama Kraljevine S. Arabije i Turske Reply To: Odg: Otvoreno pismo Mustafe Cerića vrhovnim muftijama Kraljevine S. Arabije i Turske

#12866
AvatarAnonimno
Neaktivan

Muhammed_8 post=7710 wrote: Ako ove izjave Cerica nisu dovoljne da se zna sta je i koji ima propis kod Allaha a zatim vjernika, onda onima koji sumnjaju i opravdavaju ga treba izgleda jos licno da kaze za sebe ”ja sam nevjernik”, sto nece uciniti NIKO-NIKAD, svak u nesto vjeruje, samo sto ima vjerovanje u Allaha i vjerovanje u taguta (lazna bozanstva) i zato Allah kaze: ”oni ne vjeruju osim kao mushrici”, dakle svaki mushrik i svaki tagut vjeruje u nesto, ali to nije Allahov vec umiksani put koji dolazi od shejtana, l.a., da Allah sacuva Njegove srdzbe, amin.

Ovaj tekfirovac se i dalje sulja po forumu sa svojim kobnim rijecima. Spretan si u “skrivenom” tekfiru, volio bi da vidim kolika ti je spretnost protiv sablje i tog poganog jezika. Samo bi voljeo da sam ja taj koji drzi sablju pa da se mogu veseliti nagradu koja je obecana za one koji se bore protiv takvih. Voljeo bih kada bi moderatori poduzeli neku akciju protiv ovih, koji nemogu da napisu jednu recenicu a da u istoj netekfire.

Nebranim Cerica niti me uopste on interesuje. On za sebe ja za sebe. On ce da odgovara za svoje stado kao ja za svoje. Samo mi je dosta ovih tekfirovaca koji su na jeziku brzi da protekfire nekoga, osim onih koji ih slijepo slijede. Da vam Allah oci otvori kad ste toliko u zabludu zapali. Amin!

P.S

Pitanje za osobu pod nickom Muhammed_8
Ako protekfirimo Cerica da li smo onda muslimani ili pak treba da protekfirimo i Nusreta i Bilala i Safeta i Porcu i Jusufa i 99.9% ummeta?

Hvala unaprijed na vasem odgovoru,i za kraj da li ja sam sebe trebam protekfiriti jer netekfirim prethodno navedene osobe?

Najnoviji članci

Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne...

0
"Ni jevreji, ni kršćani neće biti tobom zadovoljni sve dok ne prihvatiš vjeru njihovu." (Kur'an, 2:120) Ovo je stvarni problem. Njima (jevrejima i krščanima, op.rec.)...
kraljevska ulema

Židovi muslimanskog ummeta

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes