Reply To: Odg: Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana"

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana" Reply To: Odg: Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana"

#12433
AvatarAnonimno
Neaktivan

Cime to treba kazniti zulumcare koji zastupaju interese onih koji se pozivaju na slobodu govora kada Poslanika Muhammeda salAllahu alejhi we selem prikazuju sad kao svodnika, sad kao nudistu sad kao psa. Mozda iznjeti stvar pred sud? Mozda traziti od onih koji zastupaju interese zulumcara da ih privedu narodu cije su osjecaje duboko uvrijedili pa da im oni sude?

Odgovori mi molim te lijepo cime ih to treba kazniti u datoj situaciji da bi bilo dobro i tebi koja si od onih “razboritih” i nama koji smo, po vama “razboritima” izgubili kontrolu nada sobom. Posavjetuj nas molim te!

Ove mozgove “zamucene” Allahovim hukmom nad onim koji vrijedja Poslanika salAllahu alejhi we selem ti nam isperi svojim shejtanskim aqlom. I sve to upakuj u sjajni papir besprijekornog ahlaka, i ne zaboravi mashnicu na vrh, sto bi u prevodu bila tvoja primjena Allahovog govora na situacije na koje ti smatras da su primjenjive.

Od koga si dobila potvrdu da je ono sto ti vidis kao dobro zapravo dobro? Na osnovu kojeg primjera iz historije ti gradis svoje misljenje? Halal tebi ne bilo ako sve sto iznosis iznosis iz ubjedjenja da tako treba postupiti, a halal ti bilo ako to sto govoris govoris iz straha po svoj zivot i sigurnost i zivote i sigurnost svoje djece. Ovo ne sto si zensko, nego sto si majka. I ovo ne sto te simpatisem sto si majka, nego sto znam da ummet ima dovoljno majki koje zrtvuju i svoje zivote i zivote svojih najmilijih za odbranu chasti Allahovog Poslanika salAllahu alejhi we selem, i koje su svoja kceri i sinove i unucad odgojili na takav nacin da im je samo mnogobrojnost takvih poput tebe prepreka na sa lica zemlje smaknu svakog shejtana koji po ruznom i zlu spomene Allahova Poslanika salAllahu alejhi we selem.

I tragi-komicni su mi komentari tipa ‘nemam se namjeru pravdati vama .. zna Allah kolika je moja ljubav prema Poslaniku’

Svima koji se koriste ovakvim pravdanjima (opet ispade pravdanje iako ne zelite), de malo razmislite o svojim rijecima i uvidite da zapravo tvrdite kako VI ZNATE ALLAHOVO ZNANJE O VAMA, PRECIZNIJE VASOJ NUTRINI’. Mozete li se Allahom zaklet da znate ista o tome sta Allah zna o vama? Ne, ne mozete, To je samo vasa zelja da je stvarno stanje vase nutrine takva kakvom tvrdite da je Allah poznaje. I tvrdite bez imalo bojazni da mozda nije bas suprotno, tj da ste si sami sebi i sve vase drazi od casti Poslanika salAllahu alejhi we selem, a da biste od samih sebe prekrili istinu doci cete sa milion i jednom pricom o meslehi po ummet.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes