Reply To: Odg: Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana"

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana" Reply To: Odg: Pakistanski ministar nudi 100.000 dolara za glavu autora "Nevinosti muslimana"

#12435
AvatarAnonimno
Neaktivan

Emir1 post=7257 wrote:

Sasvim dovoljan primjer je primjer tog slijepca,koji nije tražio dozvolu nikakvog vladara.
Ali Salahudine,Allah ti se smilovo lakše malo.Ljudi se nakupe svega po internetu,pa ako ih i mi još otjeramo….

Da nije vrijeme kako jeste lakse bi se i postupalo.
Osoba pod nikom Dzenana je ili spijun koji ispipava stavove ove stranice ili beskicmenjak kojem ne smeta sto se vrjedja Muhammed salallahu alejhi we selim. Prije ce da takav neko osjeti vecu srdzbu kad mu opsujes mater nego da mu uvrjedis poslanika salallahu alejhi we selim. Sto znaci, iskreni vjernik sigurno nije.

Ne uzimaj sebi za pravo, brate Salahudine, da cijeniš ko je iskreni vjernik a ko nije! Allah ne voli potvore.

“A oni koji vjernike i vjernice vrijeđaju, a oni to ne zaslužuju, tovare na sebe klevetu i pravi grijeh.” (el-Azhab, 58.)

Iskren vjernik u Allaha i Njegova Poslanika, koji je spoznao njhovo mjesto u srcu svom, iskrenoscu, ne savrsenoscu, nego iskrenoscu, nece nikada, i upamti ovo, nece nikada javno kritikovati drugog vjernika zbog ubistva KAFIRA koji predstavlja interese tj stiti njihovu slobodu govora onih koji vrijedjaju Allaha, Poslanika salAllahu alejhi we selem i vjeru islam, jos uz to sa zemljom sa kojom ummet nema nikakav mirovni sporazum. To sto njihovi tagutski sistemi imaju to veze nema sa sherijatom i muslimanima.

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes