Reply To: Odg: Pitanje za RPG, a i ostalih, i odgovor na pitanje u vezi sejha el-Hejtemija!!!

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Zanimljivosti Pitanje za RPG, a i ostalih, i odgovor na pitanje u vezi sejha el-Hejtemija!!! Reply To: Odg: Pitanje za RPG, a i ostalih, i odgovor na pitanje u vezi sejha el-Hejtemija!!!

#11606
Avatar
Abdullah Hodžić
Participant

ibn Qajjim post=6366 wrote:

Da su iskreni bili prema sebi bilo bi ih stid da zucnu bilo sta u vezi subhe Hejtemi-sejh Abdullah.

SubhanAllah! U citavom tekstu, niti na jednom mjestu ne naziva Hejtemija sejhom. Sto je opste poznato kod njega, kada nekoga tekfiri.
Tako je bilo i sa ostalim sejhovima pocevsi od Albanija, preko Bin Baza pa sve do Ahmeda el Halidija I Ali el Hudejra. A ko je prije slusao njegova predavanja se u to moze uvjeriti.

Da ga ne bih potvorio pitam onoga koji je ovo proslijedio, jeli Hejtemi za vas Musliman ili Kafir? Ne pitam o sejhu Abdullahu jer njega si u tekstu nazvao sejhom.

Evo i ti ovdje nigdje nerece niti za ijednog ,,SEJH,, osim na pocetku, i sta treba da to sada znaci!!!! Reko si na pocetku jednom i halas, valjda nije vadzib svaki put da ponavljas ,, sejh,shejh,sejh, i tntn

Novo na sajtu

Prva razilaženja i novotarije u islamu

Prve novotarije i razilaženja u Islamu desile su se nakon ubistva Osmana, radijellahu anhu. Kada su se Alija i Muavija dogovorili oko primirja te...
islamske teme featured

Zašto džini ulaze u ljude?