Reply To: Odg: PITANJE ZA SVE VAS NA FORUMU???

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu PITANJE ZA SVE VAS NA FORUMU??? Reply To: Odg: PITANJE ZA SVE VAS NA FORUMU???

#11448
AvatarAnonimno
Neaktivan

Mus_ab post=6204 wrote: s obzirom da ne poznaješ lika sa nickom zajko a u dzematu si ebu muhammeda a to su dvije kontradiktorne činjenice, jer se vi svi drzite zajedno a i nema vas nesto puno da se ne znate… al hayr

sto nas ne poselami 🙂

Kao prvo zamolio bih u ime Allaha Uzvisenog(sto sam vec uradio u mom prvom postu) da se se na moje pitanje konkretno odgovori, a ne da se skrece sa teme.
Drugo, mus'ab potvorio(a moze se i reci pokusaj potvore, jer nacin kako si napisao mozes da se vadis) si me jer uistinu ne znam zajka, ali hajir za sve ce se racun polagati, i nemoj posle da bude halali nisam tako mislio, jer necu nikome halaliti ko me bespravno potvori, oljaga, ili uvrijedi(ni ja cini mi se nisam nikoga vrijedjao?).
Trece ako si pazljivo citao moje pitanje vidjeces da sam na samom pocetku nakon salavata na Poslanika salAllahu alejhi we seleme poselamio sve one koji slijede put Poslanika salAllahu alejhi we seleme, pa ako sam sebe ne smatras onim koji slijedi taj put ne mogu ti ja tu nista.
Kao sto rekoh na pocetku, bilo bi fino ako bi se nasao neko da odgovori na moje pitanje sa dokazima, i da komuniciramo po sunnetu Poslanika salAllahu alejhi we seleme bez vrijedjanja, i skretanja sa teme, vec samo sa dokazima.
VI(CLANOVI SA PUTA VJERNIKA) TVRDITE NESTO(DA JE BRAT EBU MUHAMMED NEO HARIDZIJA), EHLEN, ONAJ KO NESTO TVRDI MORA TO I DA DOKAZE???

Najnoviji članci

Ruske snage ušle u Rakku, bivše uporište ISIL-a u Siriji

0
Ruske snage ušle su u Rakku, bivšu "prijestonicu" oružane grupe Islamska država Irak i Levent (ISIL), objavio je Reuters, navodeći da je to "još...

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes