Reply To: Odg: PITANJE ZA SVE VAS NA FORUMU???

Nova naslovna forums ISLAM Pitanja i odgovori o islamu PITANJE ZA SVE VAS NA FORUMU??? Reply To: Odg: PITANJE ZA SVE VAS NA FORUMU???

#11456
AvatarAbdullah Hodžić
Participant

Menhedz onih koje zovu gulati, se svodi samo na tome da dokazu da je Nedzad Balkan na istini, i kad ljude pozivaju u svoj pravac uvijek se trude da ljude ubjede da je Balkan na istini, a kad te ubjede e onda te prepuste njemu da te on “nauci” onome sto je on naucio i kako je on to shvatio, ukoliko ti padne napamet da drugacije mislis odmah si se suprostavio vjeri svih vjerovjesnika, ukoliko kazes da tehakum pred taguta je zabranjen ali imaju neki ucenjaci koji smatraju da je vracanje prava preko kafirskih sudova u nekim situacijama dozvoljeno, odmah ces biti onaj koji ne vjeruje da je Allah apsolutni Gospodar, bez obzira sto ti to smatras neispravnim stavom, al moras da se utopis u razmisljanje koje ti se servira.

Zasto vam se sve svodi samo na to da dokazete da je Nedzad na istini, pa ako je na istini zasto se toliko bojite da neko kaze da nije na istini, ili sumnjate u to pa dolazite ovde kod nas da vam mi potvrdimo da vam je shejh na istini pa da vam se srca smire.

Sto vam shejh ne ode malo do Arapskog svijeta da malo “poduci” ulemu onome sto je on shvatio, mozda mu se neko odazove pa da ima barem jos jedan uz njega na istini.

Najnoviji članci

Tajna koja se mora čuvati i tajna koju je obaveza otkriti

0
Zabranjeno je biti vjeroloman U hadisu se kaže: “Ne sjede zajedno oni ljudi koji nemaju međusobnog povjerenja."1 Sabit prenosi da je Enes kazivao: "Jednom, došao je...

Pratite nas na Facebooku

5,583LikesLikes