Reply To: Odg: Pjesice do Kabe?

Nova naslovna forums ISLAM Islamske teme – razno Pjesice do Kabe? Reply To: Odg: Pjesice do Kabe?

#12815
AvatarAnonimno
Neaktivan

Muhammed_8 post=7657 wrote:

Nemoj da govoris tako o nedostatcima jednog muslimana… imas kafira budala koliko hoces, pocni od Iblisa.

Jedan musliman ne stavlja sebi taguta na celo niti klanja izmedu 2 taguta pored sebe, (nije ih tu nbeko postavio pa da mora vec ih sam ”uzdigao” i postavio) govorim o bh. zastavama i ostalim koje ovaj reklamira…

Slazem se, ako je vec krenuo da obavi Hadz nema potrebe za isticanjem i velicanjem nacionalistickih simbola, zar nije dovoljno bosnjaku da se identificira kao musliman iz BiH, zasto mora uvijek isticati ljiljane i tagutske zastave pa cak i na putu za Hadz..

Brate crnezastave1 kod kafira se zna ali ovaj bosnjak smatra sebe muslimanom i mi ga tako smatramo dok ne pokaze suprotno ali njegovi nedostaci nisu nekakvi manji gresi vec jasna opasnost od kufra i sirka. Sta je drugo postavljanje bosnjastva kao prioritet ispred Islama, isticanje i velicanje nacionalistickih simbola ako nije kufr. Inshallah da je ovaj musliman bosnjak nosio te zastave samo kao geografski pokazatelj i nista vise bez velicanja nacionalnog identiteta i ponosenja istim a Allah najbolje zna ono sto mu je u srcu.
Omer ibnul-Hattab, radijAllahu anhu je jednom rekao:
“Mi smo narod koga je Allah uzdigao islamom i kad god budemo tražili veličinu mimo islama bit ćemo poniženi.”(„Hajatus-sahabah“ i „Usudul gab“ od Ibn Kesira)

Tvoj nickname je pravi odgovor ovom bosnjaku, kakvi bi trebao zastavu nositi 🙂

Najnoviji članci

Židovi muslimanskog ummeta

0
Židovi ummeta... “Rekao je Seid ibn Džubejr rahimehullah: Murdžije su židovi Kible." Neke od osobina koje murdžije dijele sa jevrejima o kojima je Allah rekao u...

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes