Reply To: Odg: Pocelo sudjenje bratu Muradu!

#12707
AvatarAnonimno
Neaktivan

SubhanAllah i ja sam zaista pravo iznenadjen prvim postom brata Jasira 2012, ali me to nece navesti da ga nazovem munafikom, ipak sam procitao dosta dobrih postova koje je on pisao.
Smatram da je brat O/Usman malo pretjerao sa njegovim postovima ali isto tako smatram da je brat garib dao adekvatan odgovor jaseru bez da ga naziva imenima kojima ga je brat O/Usman nazvao!

Jaseer 2012 post=7517 wrote: Nakon suđenja će ovaj insan tvrditi kako je on eto dao veliku žrtvu za islam, kako je on od gariba, hej pa ja sam u zatvoru radi islama čovječe još da se čini dova da se pomogne ovaj čovjek….

Sta ce taj brat nakon sudjenja tvrditi to je tebi nepoznato brate Jasire 2012. To je tebi gajb i to zna on i njegov Gospodar, prema tome nemoj zalaziti u to sta ce ko reci!

Jaseer 2012 post=7517 wrote: Zbog njegove “medvjeđe usluge” selefije u Njemačkoj imaju brdo problema sa vlastima, zatvaraju se ogranizacije poput Einladung zum Paradies i medijski se sataniziraju daije poput Abu Hamze, Abu Nagie, šejha Abdulatifa i sličnih ljudi koji su puno uradili za promociju islama u toj zemlji

Koliko je meni poznato selefije u Njemackoj imaju probleme i prije karikatura?! Stranica koju si naveo je zatvarana nekoliko puta jos prije da se ovaj brat uhapsi, pa je opet otvarana.

Jaseer 2012 post=7517 wrote: Nema puno razlike između ovog “hrabrog “lava” i onog miskina Jašarevića, kojem je mozak ispran i kad je napravio belaj, e onda se svi odriču njegovog postupka.Još jedno pitanje ko je od njemačkih daija podržao njegov postupak???Odgovor: niko!!!!

Mnogo veci broj daija nije podrzao i dobro poznati septembar prije desetinak godina! Hocemo reci da je to dokaz neispravnosti tog cina?! I kao sto rece jedan od brace, nemozes porediti djelo ostavljaca namaza sa ovim djelom.
Mesela ostavljaca namaza je mesela u kojoj se ucenjaci razisli, sto se tice ove stvari nema razilazenja medju ulemom, a neki cak kazu da se ne trazi ni pokajanje tj. da se takav ubija a ako se pokaje, to mu moze koristiti kod Allaha!

Najnoviji članci

Zabranjeno je tražiti vlast

0
Ebu Musa el-Eš'ari, radijallahu anhu, pripovijeda da je jednom prilikom, zajedno s još dvojicom svojih saplemenika, ušao kod Vjerovjesnika, sallallahu alejhi ve sellem. Jedan...

Pratite nas na Facebooku

5,581LikesLikes