Reply To: Odg: Pogledajmo kako munafici iskrivljavaju Allahove ajete i predaje ashaba i tabiina koji su bili muslim

#12415
AvatarAbdullah Hodžić
Participant

Dobro, sad mi odgovori je li Muderis musrik i daj dokaz djela, rijeci sirka, serijatski potkrijepi, naravno uz to da nema prepreka i daj odgovor jesu li kafiri i Bin Baz i Usejmin zbog greske jer eto nemaju opravdanje?

kakav nizak udarac subhanallah. ovo kad nemaš ništa odgovorit, ovako postupaš.

e ovo se zove ubacivanje šubhi. ako se tvoja vjere temelji na tome, “pa šta ćeš sad sa ovim, ovaj je tako rekao”, jadna li je tvoja vjera.

nema NIKO OPRAVDANJE U VELIKOM ŠIRKU pogrešnim tumačenjem, slijepim slijeđenjem ili neznanjem, osim naravno onaj koji je u prisili.

„Ne treba da ljudi koji u Allaha i u onaj svijet vjeruju budu u ljubavi sa onima koji se Allahu i Poslaniku njegovu suprostavljaju, makar im oni bili očevi njihovi, ili braća njihova, ili rođaci njihovi. Njima je On u srca njihova vjerovanje usadio i svjetlom ih Svojim osnažio, i On će ih uvesti u džennetske bašče, kroz koje će rijeke teći, da u njima vječno ostanu. Allah je njima zadovoljan, a i oni će biti zadovoljni Njime. Oni su na Allahovo strani, a oni na Allahovoj strani će sigurno uspjeti.” El-Mudžadele, 22

Najnoviji članci

Izrael i Ujedinjeni Arapski Emirati postigli historijski dogovor, Trump posredovao

0
Izrael i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) postigli su historijski dogovor koji bi trebao dovesti do potpune normalizacije diplomatskih odnosa ove dvije zemlje.

Pratite nas na Facebooku

5,569LikesLikes