Reply To: Odg: Pravdanje neznanjem u velikom širku (četvrta mesela)

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida Pravdanje neznanjem u velikom širku (četvrta mesela) Reply To: Odg: Pravdanje neznanjem u velikom širku (četvrta mesela)

#8527
AvatarAnonimno
Neaktivan

Da nas Allah sacuva od ovakvih i slicnih magistara i doktora nauka, koji robuju svom egoizmu i zanemaruju sve dokaze koji su mu dostupni.
Posto sebe ne smatram ni minimalno ucenim da bih mogao komentarisati izjave daija i posto sam dosta zbunjen zbog raznih kontraargumenata koje pojedinci iznose, suzdrzavam se bilo kakvih komentara.
Ali primjecujem da mnoga braca tesko mogu dokuciti koji su stvari razlozi neslaganja izmedju Ljakica i njemu slicnih sa jedne strane, Nusreta i brace sa druge strane, te Ebu Muhammeda i njegovih istomisljenika sa trece strane. Sta se to dogodilo da sada jedni druge tekfire i nazivaju najpogrdnijim imenima a ranije su se slagali u mnogim stvarima.

Najnoviji članci

Palestinski premijer o Trumpovom “sporazumu stoljeća”: Nije to mirovni plan za...

0
Palestinski premijer Mohammad Shtayyeh izjavio je da je najavljeni bliskoistočni mirovni plan američkog predsjednika Donalda Trumpa ustvari plan kojim Trump i izraelski premijer Benjamin...
islamske teme, islam, slike

Imovinsko osiguranje

Pratite nas na Facebooku

5,580LikesLikes