Reply To: Odg: Pravdanje neznanjem u velikom širku (četvrta mesela)

Nova naslovna forums ISLAM Islamsko vjerovanje – akida Pravdanje neznanjem u velikom širku (četvrta mesela) Reply To: Odg: Pravdanje neznanjem u velikom širku (četvrta mesela)

#8527
Avatar
Anonimno

Da nas Allah sacuva od ovakvih i slicnih magistara i doktora nauka, koji robuju svom egoizmu i zanemaruju sve dokaze koji su mu dostupni.
Posto sebe ne smatram ni minimalno ucenim da bih mogao komentarisati izjave daija i posto sam dosta zbunjen zbog raznih kontraargumenata koje pojedinci iznose, suzdrzavam se bilo kakvih komentara.
Ali primjecujem da mnoga braca tesko mogu dokuciti koji su stvari razlozi neslaganja izmedju Ljakica i njemu slicnih sa jedne strane, Nusreta i brace sa druge strane, te Ebu Muhammeda i njegovih istomisljenika sa trece strane. Sta se to dogodilo da sada jedni druge tekfire i nazivaju najpogrdnijim imenima a ranije su se slagali u mnogim stvarima.

Novo na sajtu

Putin Erdogan Rouhani

Rusija, Iran i Turska dogovorili ustavnu komisiju za Siriju

Lideri Rusije, Irana i Turske objavili su sinoć kako su dogovorili formiranje komisije zadužene za izmjenu sirijskog Ustava kao dio političkog rješenja za rat...

Iskušenja srca

grijesi ogranicavaju um

Grijesi su uzrok ograničenja uma