Reply To: Odg: Prisilno slijetanje putničkog aviona zbog namaza

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Prisilno slijetanje putničkog aviona zbog namaza Reply To: Odg: Prisilno slijetanje putničkog aviona zbog namaza

#13959
AvatarAnonimno
Neaktivan

sejfulah post=8863 wrote: Putnički avion na liniji iz Denvera u Washington kompanije United Airlans prisilno je sletio u jednu zračnu luku u državi Virginia, 13 minuta prije planiranog slijetanja. Stjuardesa putničkog aviona primijetila je muškarca u prolazu među sjedištima kako spušta glavu na tlo i ponovo je diže. Odmah je uzbunila pilote aviona, a ovi proglasili uzbunu i sletjeli na obližnju zračnu luku uvjereni da se radi o teroristi. Tokom slijetanja na pistu pozvane su snage sigurnosti koje su okružile avion i odmah uhapsili muškarca. Nije rijedak slučaj u SAD da se putnici u avionu uspaniče kada s njima u avionu putuju osobe drugačijih svjetonazora. Putnik o kome je riječ bio je musliman koji je namjeravao obaviti namaz tokom leta, a stjuardesa je to shvatila kao prijetnju. Putnici u avionu doživjeli su golemi stres, a putnik-musliman golemo maltretiranje i neugodnosti, piše libanonski dnevnik Es-Sefir.
Izvor: Saff.ba

Brate Sejfulah kad bi ovako saffovci prenosili tekstove sa ove stranice u njihovom glasilu (a pogotovu tekstove o mudzahidima) bio bi dobar znak da zele da isprave svoje greske. Ali nazalost oni rade suprotno (iz foruma izvuku iz komentara nekih clanova jednu recenicu) da bi time (bez dokaza) proglasili sve clanove, ovu stranicu i sve one koji podrzavaju ovu stranicu i mudzahide “tekfirovcima”.

A pogledaj sta su sve oni pisali u njihovom probosnjackom-nacionalnom glasilu o ovoj stranici i mudzahidima uopste, samo zato sto ih opominjemo sa dokazima. Kazem nacionalnom jer vecina njihovih clanaka su tekstovi koji pozivaju u ono njihovo “bitno je biti bosnjo”, “prioritet je biti bosnjo”, “bosnjaci se na popisu moraju izjasniti samo kao bosnjaci” iako je nas Gospodar jasno odredio kako se trebamo identifikovati (i u politickom i u socijalnom i u nacionalnom smislu) samo kao MUSLIMANI iz BiH, iz Sandzaka, sa Kosova, iz Turske, Arabije itd itd.
Vade se na tome da Allahovi robovi koji se identifikuju svuda pa i na popisu samo kao MUSLIMANI, da oni mijesaju naciju i vjeru (sto je sekularisticka teza) a Allahovi robovi ne prihvataju sekularizam i kafirsku nacionalnu promjenu iz MUSLIMAN u BiH u “bosnjak” vec naprotiv teze da Allahov zakon bude jedini zakon koga trijebamo slijediti.

“…A ako glave okrenete – pa, ja od vas nikakvu nagradu ne trazim, mene ce Allah nagraditi, meni je naredjeno da budem MUSLIMAN.” (Junus 73)

„A ti budi svjedok da smo mi MUSLIMANI“ (Ali Imran: 52)

„Ne pravite se većim od mene i dođite mi kao muslimani!“ (En-Neml: 31).

“A ko govori ljepse od onoga koji poziva Allaha, koji dobra djela cini i koji govori: “Ja sam, doista MUSLIMAN!” (Fussilet,33)

Kako je nas Gospodar Subhanehu we teala odredio poslaniku s.a.w.s, ashabima i svim muslimanima da se identifikuju prilikom predstavljanja nas i pozivanja druge narode u Islam, evo kako:

“Reci:”O sljedbenici Knjige, dodjite da se okupimo oko rijeci, i nama i vama zajednicke, da nikoga osim Allaha ne obozavmo, da Mu nista ne pridruzujemo, i da jedni druge, pored Allaha, bogovima ne smatramo!” Pa, ako se oni okrenu, vi recite:”Budite svjedoci da smo mi MUSLIMANI!”(Alu Imran, 64)

………………….
I uprkos svemu ovome oni guraju dunjalucko.pagansko-nacionalisticko-demonkratski identitet ispred jedinog legitimnog identiteta kojeg nam je Uzviseni Gospodar Velicanstveni odredio!!!!

Najnoviji članci

Pratite nas na Facebooku

5,600LikesLikes