Reply To: Odg: Re: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto) Reply To: Odg: Re: Situacija u Siriji (vijesti, tekstovi, video, foto)

#13907
Avatar
Anonimno

RPG post=8809 wrote:

Im Muslim dont panik,poslusaj govor ponovo od 3,mn i 10,sk.Do3,mn i 25 sk.
Zove ih Bracom one koji ce da maknu jednog taguta kao eseda a donuce drugog taguta koji ce da ga postavi obama…
Mislio sam da je u prevodu greska ali i po ruskom zovese Brat i slusam njegof glas i zaista on kaze “Braca”!?

I, da li je Dokka sada musliman? Online si, pa očekujem da ćeš brzo odgovoriti.

RPG Moj nik je bio Online ali ja nisam bio prisutan da ti odma odgovorim,Halali, Prije nekoliko dana ovde na forumu se postavilo nekome isto ovakvo pitanje,”sta kazes da li je ovaj musliman ili kafir”i reklismo da je ovo svojstvo havaridza,i bi te zamolio RPG odbaci od sebe ovo svojstvo,ovo nije Svojstvo Resulullaha s.a.w.s. niti Ashaba.
U isto vreme odgovaram i Sebabu,budi Razuman Sebab,zasto bi omalovazavao Dokku,Molim Allaha da mu je bio “Lapsus”{Greska u govoru}

A ja pitam vas dvojici {Ako neko ratuje da makne jednog taguta i hoce da donese drugog taguta koji ce da mu ga postavi obama i slicni njemu,da li je ovaj vas BRAT}???

Novo na sajtu

Muslimani klanjaju

Porast islamofobije: Većina Austrijanaca suživot s muslimanima ocjenjuje lošim

Barometar integracije Austrijskog fonda za integraciju pokazuje da je stav Austrijanaca prema muslimanima pogoršan. Čak 62% ispitanika suživot s muslimanima ocjenjuje "lošim", pokazuje to istraživanje, kako prenosi Tanjug. Istodobno je...