Reply To: Odg: Restauriran objekat za cinjenje shirka.

Nova naslovna forums Vijesti, aktuelnosti, zanimljivosti… Vijesti i aktuelnosti Restauriran objekat za cinjenje shirka. Reply To: Odg: Restauriran objekat za cinjenje shirka.

#8140
AvatarAnonimno
Neaktivan

Po meni su Sufije opasnije za islam nego sto je to Siaizam. Sufije su stoljecima bile sa visokim Sunnijskim ucenjacima i na jedan lukav nacin utjecali su na Sunizam. Sufije su poticale na to da mnogi Islamski ucenjaci budu zatvoreni i maltretirani kao sto je to bio Sjejhul Islam Ibn Tejmije rahimehullah. Sufije rade na jedan miran ali lukav nacin dok mi Sunnije prema Siijama imamo distancu tako da nas oni ne mogu ugroziti. Sufije rade bas na nacin kao sto su zidovi radili protiv muslimana. Sufizam je Siijski sin i sve devijantne sekte su nastale od Siaizma. Sufije na jedan vjest nacin provlace Siijsko vjerovanje u nas Ehli Sunnet i mnogi jos bivaju u zabludi povodom Sufija bojeci se njih tako sto misle da su Sufije veliki vjernici i da ce naganati tako Allahovu srdzbu. Cak jedan forum islambosna banuje korisnike zbog Sufija i stiti ih na sve nacine.

Najnoviji članci

Habbab ibn el-Erett – učitelj muslimana i strpljivi mudžahid

0
NJEGOVO IME I PORIJEKLO Njegovo ime je Habbab, sin je El-Erettov, a on Džendelov, a on Sa'dov, a on Hazimov, a on Ka'bov, a on...
Kur'an, muslimanka

Biranje životne saputnice

Pratite nas na Facebooku

5,582LikesLikes