Reply To: Odg: Revolucija . .smutnja ili milost?

#6200
Anonimno
Neaktivan

Brate yaseere brat panter malo pretjeruje u nekim kritikama, nismo mi kompetentni da raspravljamo o ucenjacima, kardawi je doduse prilicno odlutao u nekim stavovima i ne slijedimo ga ali brate panter to ti ne daje za pravo da nekoga osuduzujes ko ima garantovano vise znanja i od tebe i od mene, prepustimo Sud Allahu a nase shejhove da nas upozoravaju na njihove greske.
Tako i za zukurlica svi znamo koje sve greske on pravi, ali oni ti nisu pravi neprijatelji, ima mnogo vise neprijatelja i zlobnika koji jedva cekaju da ti nanesu zlu i zive tu odmah pored tebe, gde god dasi.
Nesmemo da se oholimo i stavljamo sebe u poziciju da napadamo, kritikujemo, pisemo bez dokaza o onima koji imaju mnogo vise znanja od nas. Koliko god oni grese, ti ih ne slijedi u onome sto grese ali nemoj otici u stvari kojima mi nismo dicni da radimo. Dodze neki bosnjo, pise ovde na forumu svasta, sto god mu padne napamet, bez imalo islamskog znanja a ti njega preskocis i kritikujes nekog sa kim nisi ni razgovarao nikad, nekog na koga treba prvo nasi shejhovi da upere prstom i da nas opozoravaju na njihove greske.
Nemoj da mislis da ja i ti ili bilo ko ovde zna bolje od nasih shejhova Nusreta, Idriza, Bilala, Porcu itd.