Reply To: Odg: Revolucija . .smutnja ili milost?

#6227
Anonimno
Neaktivan

Brate panter ja sam uvijek smiren tako ce inshallah biti uvijek, neznam zasto si to napisao, ako se to odnosilo na tebe, onda nije bilo potrebe da meni prebacujes nije od islamskog ahlaka. Ja samo napominjem da postoje shejhovi koji upozoravaju na tzv visoke autoritete, oni imaju jasnih dokaza bez kopanja po internetu naknadno, vec to znaju napamet i oni su kompetentni da upozoravaju na greske i zablude nekih tzv ucenjaka.
Jesi li video kako je shejh reagovao u intervju sa onim bosnjom, polako mudro sa dokazima, ispravnim terminima bez tekfira i ekstremnih izliva osecanja. Kao sto rece brat RPG svi znaju ko je kardawi, o njemu je cesto bilo reci ovde ali ja i ti nismo kompetentni da idemo ispred nasih shejhova kao ni bilo ko drugi, jer da jesmo nebi smo ovde raspravljali vec sa njima.
Zato brate panter ja ti nisam neprijatelj vec brat po vjeri Islamu, neprijatelj tije da te podsijetim bosnjo nacionalista i cetnici koji zive pored tebe i koji jedva cekaju da te protjeraju, ucine nekakvo zlo, nametnu neku fitnu, etiketiraju itd. Ako mislis da nije tako samo pogledaj oko sebe.