Reply To: Odg: Rusenje kipova

Nova naslovna forums ISLAM Džihad Rusenje kipova Reply To: Odg: Rusenje kipova

#13699
Avatar
Anonimno

gariib post=8562 wrote:

Mislio sam na to da je turizam – upravo ove piramide – glavni izvor primanja u Egiptu. Sumnjam da taj novac cesto dodje do obicnog naroda, ali su bar neki muslimani zaposleni zbog tih piramida, i te iste bar nekim muslimanima pomognu da nahrane porodice. Halalite sto nisam to bolje objasnio iz prve i Allah vas nagradio sto ste trazili objasnjenje.

Sto se tice precih stvari, mislio sam na Afganistan, Mijanmar, Siriju, Kavkaz, i druga bojna polja.

Edo7 Halali mi posaljem ti ovu adresu u yoou toob,pogledaj kakva je ta zarada i reci nam kad bi bio ziv Resulullah s.a.w.s.i njegof Ashab da li bi dozvolili takvu zaradu muslimanima?Bujrum:

Egypt – Hurghada: Grand Plaza hotel.

Sigurno nebi, ali ovi “muslimani” na snimku nisu muslimani o kojima ja pricam. Kao sto sam rekao, ja znam da ta zarada od piramida vjerovatno ne stigne do obicnog covjeka, ali vjerovatno neki muslimani koji zive u blizini piramida zarade nesto od tih piramida pa nahrane svoju porodicu. Mislim na obicne ljude, muslimane koji zive skromne i jednostavne zivote.

Novo na sajtu

i znajte da je dzennet tamo

Foto citat: “I znajte da je Džennet tamo gdje sablje sijevaju.”

"O ljudi, nemojte priželjkivati susret s neprijateljem, već molite Allaha da vas sačuva njihova zla, ali, kada se s neprijateljem sukobite, budite strpljivi i...