Reply To: Odg: Saudijski muftija se izvinio zbog vrijeđanja Poslanika a.s

#7541
AvatarAnonimno
Neaktivan

White post=1744 wrote: Es selamu alejkum we rahmetullahi we barakatuhu

Samo da kažem da bih volio vidjet banovanog ovog šijju, i ako kaže da nije, ne vjerujem mu. Tu ih hvali i njihovu zastavu pokazuje, ban ban ban :zastava1:

Apsolutno ne pokušavam braniti ovog lika (sa mnom je “završio” kad je rekao da podržava pokolj muslimana u Siriji, između ostalog) ali ne mora nužno značiti da je šija (avatar mu je vjerovatno ciljana provokacija); hoću da kažem da dosta kvazi-hanefija u Bosni nemaju pojma ko su zapravo šije a mnogo je razloga za to – neće da uče o vjeri, “uvaženi” dr. reis Cerić kaže da nemamo vremena gledati ko je sunit a ko šija, kjafirović (šija) predaje akidu na “eminentnom” Islamskom fakultetu glavnog grada BiH, šijama je dopušteno nesmetano širenje dave (a bošnje džahili su iznimno plodno tlo za istu) i šije igraju na tukju.
I mislim da bi šije igrale malo lukavije od ovoga (kao što smo već vidjeli u par navrata ovdje).

Ovom liku preporučujem seriju video zapisa “veliki šejtan” ako mu je teško pročitati knjigu, čisto da malo dobije uvid u situaciju.

Najnoviji članci

Kada će se pojaviti pobjedonosna generacija?

0
Sveznajući Allah izvijestio nas je u časnom Kur'anu o određenim osobinama koje mora imati generacija koja želi Allahovu pomoć i vlast na Zemlji.
islamske teme, islam, fetve

Zlatna sredina

Pratite nas na Facebooku

5,589LikesLikes