Reply To: Odg: Sejh Hafiz Dosari-Dajte mi Oruzje!

#13214
AdminAdmin
Keymaster

mirza1 post=8087 wrote:

Zašto mi je izbrisan post?

Ja ne vidim da je neki tvoj post izbrisan (što ne znači da nije). Da nisi možda greškom zaboravio da pritisneš dugme “Pošalji” nakon pisanja posta.

Ima li iko ovdje da može reći nešto drugačije od vas a da ga ne nazovete kafirom, muškrikom, munafikom itsl., ili pak ga mu zabranite pisanje, banirate ga, izvrijeđate itd.? Jel uopšte to moguće kod vas?

Kao što vidiš, tebe niko nije nazvao ničim od pobrojanog, a ni mnoge druge koji su došli kako bi ispoljili ono što im je na srcu dok su čitali naš sadržaj.

Ja te sada pitam: Da li je moguće da neko od vas, koji se ne slaže sa nama, napiše nešto na našem forumu a da to ne bude:
– vrištanje
– laž
– potvora?

Post mi je izbrisan, 100%. No, nejse, nije ni bitno. Haha, pa nije valjda da ću tek nakon prvog posta dobiti ime sektaša, munafika, mušrika itd., mislim da bi to bilo previše, čak i za vas 😀

Kažeš vrištanje, laž, potvora. Vrištanje se ispoljava samo glasom, teško je interpretirati vrištanje putem tastature (osim caps locka, ako ćemo već mak na konac), laž – valjda hoćeš da me svrstaš automatski u svoje neprijatelje za koje misliš da uvijek lažu na vas. Potvora – ako je potvora da vi haman pa ne znate ništa drugo osim tekfirit ljude, onda bi se dobro prespitao.

Niko vam ba ne valja. Svi su loši, svi su kafiri, munafici, u najmanju ruku licemjeri. Ono, mislim… ima li ko da vam valja? (Ne mislim na Al-Kaidu, nego ovdje na domaćem terenu). Znam da reisa više mrzite nego Karadžića, isto tako i “bošnje”, kako ih volite pogrdno nazvati, ali eto imaju selefije, ni njih ne gotivite. Znači pitanje, ima li iko da je dobar?! (Osim vas naravno)

Pokušaj nas poštedjeti već otrcanog scenarija nevinog janjašceta koje je upalo međ’ krvoločne “tekfirske” vukove žedne krvi nevinih muslimana poput tebe. De počeši se tamo gdje te tačno svrbi… Mi smo voljni da te saslušamo, naravno pod uvjetom da uspiješ obznaniti ono što ti je na srcu a ne prekršiti propise Šerijata.

Najnoviji članci

Izrael i Ujedinjeni Arapski Emirati postigli historijski dogovor, Trump posredovao

0
Izrael i Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) postigli su historijski dogovor koji bi trebao dovesti do potpune normalizacije diplomatskih odnosa ove dvije zemlje.

Pratite nas na Facebooku

5,569LikesLikes